Bielenda Color Control, Face Perfector CC Cream 10 in 1, Krem korygujący CC 10 w 1 neutralizujący cienie

she_is
    23 kwietnia 2017 o 21:33
    Jako baza po podkład jest ok
    Krem używam jako bazę pod podkład lub mieszam go z podkładem. Efekt jaki uzyskuje jest zadowalający, lekko rozjaśnia cerę, lubię ten efekt wiosną i latem, nie zmienia przy tym trwałości podkładu. Nawilżenie jest ok, ale bez szału, nie ujednolica cery, nie neutralizuje cieni, dlatego trzeba nakładać go z podkładem. Nie zatyka, jest wydajny, myślę, że kupie ponownie.
  • 19 stycznia 2016 o 10:15
    Dla mnie idelny!
    Według mnie produkt spisał się doskonale! Nie mam zbyt wielkiego problemu z cerą, jest ona mieszana, na zimę potrzebuje zdecydowanie więcej nawilżenia, a za tym idzie mniej nakładania pudrów itd. Nigdy nie używałam żadnych kremów BB etc. Na ten jednak się skusiłam, bo złapałam go w promocji w Rossmannie za ok. 10zł. Nie żałuję. Doskonale zakrywa moje niedoskonałości, które czasem się delikatnie pokazują. Cera jest nawilżona i świeża. Krem ten słabo neutralizuje cienie, ale wystarczająco - od cieni mam korektor pod oczy. Co ważne, nie stwarza też efektu maski na twarzy, czego po prostu nienawidzę! Dla mnie ideał, bo nie lubię się "szpachlować" ; ) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe, już się kończy
    emma-e4
    28 października 2015 o 13:49
    zbędny
    Jeden z nielicznych produktów, jaki wylądował w koszu. Krem słabo nawilża, choć wystarczająco na lato/wczesną jesień. Nadaje się pod makijaż bo szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Podkład nie zmienia na nim trwałości, nie błyszczy się szybciej, czyli jest przyzwoicie. Jednak krem obiecywał dużo więcej - ujednolicenie cery, krycie itd. Owszem cera jest ładnie rozświetlona, ale nie tłusta - drobinki jednak sprawiają nieprzyjemne wrażenie podczas smarowania kremem. Nie kryje, trochę jakby "rozmywa" niedoskonałości typu różowe policzki itd, jednak rzeczywiście sprawia lekko różowe wrażenie na twarzy - na mojej bladej cerze nie robi to różnicy, ale dziewczyny o bardziej śniadej czy oliwkowej cerze będą wyglądać dziwnie. Ogólnie krem niepotrzebny, bo nie spełnia roli kremu - słabo nawilżał na dłuuższą metę - ani roli podkładu, bo podkład i tak trzeba nałożyć. Używam tego produktu od: męczyłam ze 3 miesiące, bardzo wydajny Ilość zużytych opakowań: prawie całe
  • 10 czerwca 2015 o 14:29
    Zdecydowanie nie dla mnie
    Kupiłam ten produkt bo latem raczej nie używam podkładów , nie ma takiej potrzeby i nie chcę niepotrzebnie męczyć skóry . Wcześniej używałam kremu bb z garniera , sprawdził sie średnio , więc postanowiłam wypróbować podobny kosmetyk ale o ulepszonej formule . Lubię kosmetyki rozświetlające także byłam zadowolona z opisu , jakie było moje rozczarowanie gdy po posmarowaniu twarzy kremem zobaczyła te chamskie drobinki na mojej skórze , na szczęście szybko znikają, po około 30 minutach nie ma po nich śladu . Jeśli chodzi o neutralizowanie cieni to na pewno nie robi tego z moimi . Co do wyrównywania kolorytu - tu chyba moje największe zaskoczenie , robi mi różową twarz . Nie jest to jakiś lekki efekt ,ale twarz wygląda jakby ktoś mnie po niej zdzielił kilka razy . Nawilżenie jest za słabe moim zdaniem , mam dosyć suchą . Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 4 maja 2015 o 14:46
    Bubel
    Najgorszy kosmetyk jaki kiedykolwiek kupiłam. Po nałożeniu twarz wygląda gorzej niż bez niczego. Jest jakiś pomarańczowo-różowy, cera jest szara, niezdrowa. Powoduje u mnie swędzenie. Nie rozświetla, raczej podkreśla cienie niż zakrywa. Do tego ma drażniący zapach. Nigdy więcej. Daję pół gwiazdki, bo mniej się nie da. Używam tego produktu od: jakiś czas Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe