Lirene Dermoprogram Magic Make-up, Nawilżający krem zmieniający się w rozświetlający fluid

Lirene Magic Make Up Dermo Program Nawilżający Krem zmieniający Się w Rozświetlający Fluid 02 Naturalny 30ml

• 7 września 2018 o 11:35
    To był chyba niewypał..
    Albo krem albo fluid.. Taki eksperyment to jednak nie do końca dopracowany produkt. Konsystencja kremu, ale ten produkt nie jest dla wszystkich. Wydawał mi się ciężki, tłustawy a i kolor jasny podpięłabym chyba bardziej ku naturalnemu. Albo się ten produkt lubi albo nienawidzi, raczej nie ma pomiędzy. Po nałożeniu i przypudrowaniu ciągle czułam trochę lepką warstwę. Na mojej mieszanej cerze zdecydowanie nie zdał egzaminu.
    Zalety:
    • moim zdaniem zalet nie ma
    Wady:
    • ciężka konsystencja
    • zapycha
    • przy przypudrowaniu nadal lepki
    • kolor
    Iwonata
    25 marca 2018 o 22:36
    nie wiem....
    Krem kupiłam jako jeden z pierwszych produktów do używania jako podkładu. Ma dziwną konsystencję i jest biały, po wtarciu w skórę zmienia kolor i rzeczywiście dostosowuje się do jej kolorytu. Krycie jest raczej delikatne, dobry dla cery z niewielkimi niedoskonałościami. Mnie zniechęca lekko chropowata struktura, i świecenie się twarzy po nałożeniu kremu. Ostatnio odkryłam, że jest dobry jako podkład pod makijaż oczu. Po raz pierwszy od nie wiem kiedy mój makijaż nie spadł ... Ale na twarzy raczej nie utrzymuje się długo... No i ten zapach...
    Zalety:
    • ciekawa podwójna formuła kremu i fluidu
    • dobry jako podkład pod makijaż oczu
    Wady:
    • chropowata struktura
    • świecenie twarzy
    Agoocha
    25 stycznia 2018 o 0:33
    Bardziej krem niż podkład
    Fluid z początku jest biały, a pod wpływem wpracowywania w skórę staje się lekkim fluidem. Ja mam odcień jasny i rzeczywiście taki jest. Ma bardzo lekkie krycie, nie matuje i nie zastyga. Dobry na okres letni (szkoda, że nie ma filtra) dla osób z ładną cerą.
    Zalety:
    • Magiczne działanie, tubka z aplikatorem, wydajność, rozświetlenie
    Wady:
    • Słabe krycie i ujednolicenie cery
  • 19 października 2017 o 10:01
    Dobrze rozświetla
    Zakupiłam w Rossmann po promocyjnej cenie. Dobrze rozswietla cere, aczkolwiek wedlug mnie nie jest dobry do codziennego użytku. Ja mam kolor naturalny. Nie polecam osobom, które mają tłustą cerę. Opakowanie ładne, bez udziwnień - klasyka.
    Zalety:
    • Rozświetla twarz
    • Łatwo się nakłada
    Wady:
    • nie do codziennego użytku
  • 11 października 2017 o 12:47
    Nie koniecznie dla mnie..
    Kupiłam go w Tesco, to był mój pierwszy pokład. Nie kosztował za wiele, lecz szkoda, że nie było testerów. Ale.. mój pierwszy raz, więc brałam na oko. Dziwny produkt. Po wyciśnięciu miał białą, kremową konsystencję. Nakładałam go rękoma, więc nie było problemu. Po wmasowaniu, uaktywniał się pigment. Bardzo poręczny produkt, ale mało wydajny - może dlatego, że nie miałam odpowiedniej wiedzy. Podsumowując: ani mnie nie zachwycił ani nie zraził. Może komuś bardziej przypadnie. Z wiekiem czasu, stwierdzam, że wole drogeryjne podkłady
    Zalety:
    • mały, poręczny produkt
    • kremowa konsystencja
    • nie oksydował
    • w miarę długo się trzymał na twarzy
    • nie uczulał ani nie podrażniał
    • delikatnie rozświetlał twarz
    Wady:
    • podkreślał suche skórki
    • mało wydajny (może była to moja wina..)
    • mała gama kolorystyczna
    • zapychał
    • nie czułam nawilżenia