Avon Anew Clinical, Absolute Even Multi - Tone Skin Corrector Krem na noc wyrównujący koloryt skóry

Avon Anew Clinical krem wyrównujący koloryt skóry 30 ml

• 25 lipca 2017 o 13:13
    średni
    bardzo fajny krem, nawilza skóre. ma przyjemny zapach, szybko sie wchłania. czy te przebarwienia znikaja moze jakos delikatnie ale do konca njednak nie znikaja, troche przereklamowany jest.
    Luana5
    1 czerwca 2017 o 8:26
    Sprawdził się.
    Krem lekką kremowo-zelową konsystencję, dobrze się aplikuje i szybko wchłania. Dodatkowo przyjemnie chłodzi. Ma delikatny zapach. Po dwóch tygodniach stosowania bardzo ładnie rozjaśnił mi plamki na policzku. Poradził sobie lepiej niż maść- lek na takie zmiany za którą zapłaciłam dużo więcej. Stosuje go na noc tak jak zaleca producent. , Zapakowany w ładny szklanny słowiczek, w kartoniku, zafoliowany.
    Zalety:
    • Jest skuteczny
    Wady:
    • Nie widzę wad.
  • 2 września 2016 o 14:46
    eee
    No jednak mega przereklamowany krem. Mogłam się tego spodziewać gdyż miałąm również serum z tej samej linii i nie za bardzo wyrównywało koloryt krem również nie działa jakoś spektakularnie. Owszem lekko odżywia i nawilża ale to wszystko przy systematycznym stosowaniu nie zauważyłam by cokolwiek wyrównał. Jest dość drogi do tego nałożony na twarz jak dla mnie zwyczajnie śmierdzi
    Ella40
    5 maja 2016 o 21:00
    brawo
    Półtora tygodnia stosuje krem serum i krem pod oczy z tej serii, już widać efekty. Plamki z wulkanów są znacznie mniejsze, twarz jakąś gładka jednolita. Jestem bardzo zadowolona, nie spodziewałam się efektów a już nie tak szybko. Następny pójdzie do smarowania even out z ori i porównamy. Polecam.
  • 5 stycznia 2015 o 18:46
    Przyzwoity
    Krem właściwie jest na wykończeniu, używam go już chyba od 3 miesięcy (być może dłużej, nie pamiętam kiedy go kupiłam) i teraz po dosyć długim i regularnym stosowaniu, postanowiłam podzielić się opinią na jego temat. Na początek: Obietnice producenta: „Lekka nawilżająca formuła kremu na noc zwalcza 3 rodzaje przebarwień: plamy pigmentacyjne, zaczerwienienia, nierównomierny koloryt. Działanie: Zwalcza plamy pigmentacyjne, zaczerwienienia, nierównomierny koloryt. Po 2 tygodniach skóra odzyskuje zdrowy koloryt*. Po 4 tygodniach koloryt skóry wygląda na idealnie wyrównany*. Po 8 tygodniach przebarwienia są zdecydowanie zredukowane*. Sposób użycia: Codziennie wieczorem wmasuj delikatnie w skórę twarzy i szyi. **** Na podstawie 8-tygodniowego badania ocen konsumenckich #12-039 z udziałem 144 osób.” Opakowanie: Krem sprzedawany jest w plastikowych słoiczkach o pojemności 30ml. Opakowanie jest trwałe (pomimo wielu upadków, jest całe), a od wizualnej strony proste i estetyczne (jak większość produktów z serii Anew Clinical) Zapach i konsystencja: Produkt ma lekką, kremowo- żelową konsystencję, łatwo się go rozprowadza, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Jeśli chodzi o zapach, to na samym początku stosowania dałabym dużego minusa- zapach mnie drażnił i kojarzył się bardziej z lekiem niż kosmetykiem, natomiast na chwilę obecną zupełnie już nie zwracam na niego uwagi, przyzwyczaiłam się. Działanie: Zdecydowałam się na wypróbowanie tego kremu, ze względu na drobne przebarwienia i zaczerwienienia (głównie po zakończonej walce z trądzikiem) no i muszę przyznać, że sprawuje się całkiem nieźle. Drobne przebarwienia w tej chwili są już praktycznie niewidoczne, zaczerwienienia znacznie jaśniejsze, a sama skóra twarzy nieco jaśniejsza i „uspokojona”. Niestety nie pomyślałam o zrobieniu zdjęć „przed”, więc wrzucanie zdjęć „po” nie ma najmniejszego sensu. Zaznaczam jednak, że moje przebarwienia i zaczerwienienia nie są duże, obawiam się, że z większymi zmianami by sobie nie poradził. Nie wiem czy kupię go ponownie, z pewnymi rzeczami się uporał, ale już nic więcej się nie stanie, więc po skończeniu produktu zapewne rozejrzę się za jakimś dobrym serum z witaminą C. Cena: Cena regularna w katalogu odstrasza – 68zł. Ja kupiłam go w jakiejś tańszej ofercie promocyjnej, kosztował nie więcej niż 30zł i uważam, że taka cena jest odpowiednia jak na efekt, który uzyskałam. Avon bardzo stara się, aby seria Anew była luksusowa i lądowała na górnej półce- cenowo im się to udaje, jednak jeśli chodzi o jakość, produkty, które stosowałam z tej serii były po prostu kiepskie i nie robiły absolutnie nic albo wręcz uczulały. Wyjątkiem jest opisywany krem Tone Skin Corrector, ale tak jak wspomniałam, nie jest wart ceny 68zł i za takie pieniądze można znaleźć lepsze produkty. Reasumując: Produkt jest ok., poradził sobie z drobnymi zmianami skórnymi i przebarwieniami, ale uważam, że z poważniejszymi problemami nie dał by rady. Raczej nie kupię go ponownie i nie zostanie moim ulubieńcem. Jestem umiarkowanie usatysfakcjonowana ze stosowania go, ale szału nie ma. Używam tego produktu od: ponad 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego