Lovely Mirror Nails Lustrzany lakier do paznokci

Lewese4
    13 listopada 2016 o 11:25
    Blask jest
    Posiadam lakier w oliwkowym kolorze. Ładnie się błyszczy, szybko schnie i jest dosyć trwały. Ma wygodny pędzelek i jest tani. Ale czy jest to lustrzany blask? No nie powiedziałabym. Owszem błyszczy się, ale jest to taki troche tępy blask. Ogólnie fajnie wygląda i nie gęstnieje szybko w buteleczce. Gama kolorystyczna mnie zawiodła, bo brakuje mi srebrnego albo ewentualnie złotego.
    nelciak
    5 października 2014 o 13:10
    Wygodny lakier, ale mało trwały
    Lakier jest banalnie prosty w użyciu. Ma płasko zakończony pędzelek, który idealnie rozpłaszcza się przy nakładaniu. Konsystencja również jest bardzo wygodna. Używam jednego pociągnięcia na środku i dwóch na wykończenie boków, ale dałoby radę zrobić całość dwoma ruchami. Lakier wysycha po prostu błyskawicznie - zanim pomalujemy ostatni paznokieć, ten pierwszy zdąży już całkowicie wyschnąć. Do tego jedna normalna warstwa daje perfekcyjne krycie. Nawet nie myślałam o dodaniu drugiej. Do zakupu różowej wersji przyciągnęła mnie spora buteleczka mieniąca się ładnym blaskiem i mnóstwem małych drobinek. Na płytce lakier wygląda już inaczej. Jego połysk jest całkowicie gładki, wyglada jak różowe lusterko. Efekt dość imprezowy, ale nie na tyle krzykliwy, żeby nie przeszedł na codzień. Niestety gama kolorów jest wąska i średnio ciekawa, zaledwie 3 kolory: poza moim wyborem jeszcze zielony i miedziany. Niestety trwałość jest słaba, po 2 dniach jedna warstwa bez utrwalacza zaczyna się sypać. Cena lakieru jest bardzo przystępna - kupiłam w Rossmannie za jakieś 7zł. Polecam zwłaszcza osobom, które nie są jeszcze wprawione w malowaniu paznokci, albo mają na malowanie mało czasu. Tym lakierem można pomalować paznokcie łatwo, szybko i uzyskać ciekawy efekt. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    ofca133
    30 listopada 2013 o 12:07
    Tandetny efekt
    Do zakupu tego lakieru przymierzałam się już jakiś czas, bo w buteleczce wygląda naprawdę pięknie: romantyczny, głęboki lilaróż z błękitno-metalicznym połyskiem. Kupiłam i ... niestety, na paznokciach lakier nie wygląda już tak fajnie - moim zdaniem po prostu wieje tandetą. Dodatkowo lakier bardzo szybko odpryskuje, bez uszczerbków wytrzymuje góra jeden dzień. Na plus mogę powiedzieć, że szybko wysycha na paznokciach. O gustach się nie dyskutuje, ale ja widzę ten lakier na paznokciach gimnazjalistki na zabawie w remizie. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 12 listopada 2013 o 8:00
    Jeden z ulubionych
    Mam ten lakier w kolorze różowo-fioletowym. Ma on taki metaliczny kolor. Ciężko mi go opisać ale jest wyjątkowy:)przyciąga wzrok Szybko wysycha co jest wielkim plusem-bo inne lakiery firmy Wibo schły długo co było strasznie wkurzające. Pędzelek dobry, Konsystencja bez zarzutu Cena przystępna jak na taką dobrą jakość Minus za małą gamę kolorystyczną Trwałość krótka-ok.2dni chociaż to zależy od codziennych czynności jakie wykonujemy. Ja nie stosuje top coatu. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie użytkowania