AA Make Up No 2, Podkład `Satynowy blask`

• 3 listopada 2014 o 12:33
    Dla cery bez problemów
    Podkład dobrze się u mnie sprawdza. Nie mam cery z problemami typu pryszcze czy plamy. Mam trochę piegów i podkład ładnie się u mnie spisuje. Dobrze się rozprowadza na skórze dając jej lekko satynowe wykończenie. Trzyma się na twarzy do kilku godzin. Cera wygląda dobrze i zdrowo. Jedynie czasem tworzy smugi pomiędzy brwiami. Nie wiem czym to jest spowodowane. Po roztarciu tego problem znika. Podkład jest bardzo wydajny. Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego opakowania
    anmaj
    5 lipca 2014 o 0:05
    Niezły
    Opakowanie ma przekręcana nakretkę - przez to odpada problem zagubionego korka. Dozowanie jest nieproblematyczne. Podkład ma płynną konsystencję, doskonale się rozporowadza, pozostawiając lekko rozświetloną skórę, któa po pudrowaniu potrafi zachować satynowe wykończenie przez ładnych kilka godzin. Krycie jest średnie, doskonałe dla mojej skóry 30+, która zaczyna przejawiać tendencję do wysuszania. Podkład nie podkreśla suchych skórek - on je niweluje. Używam tego produktu od: 3 m-ce Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 22 stycznia 2014 o 15:30
    Ok
    OPAKOWANIE:- z jednej stronie wygodne, higieniczne, z drugiej nawet jak opakowanie jest zamknięte możemy niechcąco przycisnąć wieczko i jest ono upaciane oraz jeszcze fakt,że nie jesteśmy w stanie wydostać ca łego produktu z pojemniczka. KONSYSTENCJA- dość leista, przyjemnie rozprowadza się po twarzy, jednak najlepiej palcami KRYCIE- umiarkowane, napewno nie spełni oczekiwań kogoś kto lubi naprawde porządne krycie na codzień czy na lato jest ok. Satynowego wykończnia jakoś specjalnie nie zauważam. TRWAŁOŚĆ- jeśli jest dobrze przypudrowany daje radę jednak nie jest to zdecydowanie podkład na jakieś ekstremalne wyjścia. WYDAJNOŚĆ- tak jak już pisałam krótsza niż mogła by być gdzyby można wydobyć cały produkt z opakowania. CENA- Nie jest jakaś mega wysoka ale za tą cenę znam lepsze podkłady. DOSTĘPNOŚĆ: produkty AA są w wielu drogeriach więc jest ok:) OGÓLNIE: Jest ok ale d*** nie urywa:) Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno