Soraya Świat Natury, Regenerujący krem półtłusty z olejkiem arganowym

errola
    21 listopada 2016 o 13:43
    oj nie
    Zalety: + kupiłam go za 4,99 zł + słoiczek jest szklany Właściwie miałam po dziurki w nosie tegokremu, choć dobrze ją nawilżał. Niestety, ale miałam takie wrażenie, że krem działa tylko na powierzchni, bardziej natłuszcza niż nawilża, czy odżywia. Pod koniec używania miałam szczerą ochotę wyrzucić go do kosza, bo działania, jakiegokolwiek działania, już nie widziałam i nie odczuwałam. Trochę wymęczyłam ten krem, ale bardzo długo go stosowałam i miałam go dość. To taki średni średniak, raczej bez zachwytów.
    Drogeria Natura
    tysia_z
    22 września 2015 o 15:28
    warto kupić ale tylko w promocji
    Krem kosztował mnie 6 zł. Stosuję go jako maseczkę natłuszczającą na noc i w tej roli sprawdził się dobrze, ale nie żałowałam go sobie, więc skończył się po miesiącu. Plusy: + zapach + konsystencja (lekka jak na krem półtłusty) + ładny, szklany słoiczek + cena w promocji Minusy: - stosowany w normalnych ilościach może się okazać zbyt słaby - jeśli ktoś nie przepada za mocnymi zapachami, to perfumy zawarte w kosmetyku będą mu przeszkadzać - nie nawadnia skóry - po umyciu twarzy po nocy miałam wrażenie, że efekt natłuszczenia nie jest długotrwały - nie posiada filtrów i jest tłusty, więc nie nadaje się na krem na dzień Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 x 50 ml
  • 19 lipca 2015 o 20:23
    Perfumowany
    Plusy: kupiłam za 5zł na przecenie ładne opakowanie Minusy: b.mocno perfumowany nie natłuszcza odrobinę nawilża konsystencja - za mało gęsta jak na krem półtłusty podrażnia skórę Używam tego produktu od: dwa użycia Ilość zużytych opakowań: odrobina pierwszego
  • 21 października 2014 o 10:13
    dobry ale tylko na noc
    + estetyczne opakowanie + przyjemny zapach + dobre nawilżenie + rozsądna cena + nie podrażnia, działa kojąco - zbyt ciężka konsystencja dyskwalifikuje ten krem na dzień lub pod makijaż - pozostawia tłusty film Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: koniec pierwszego
  • 7 lipca 2014 o 18:59
    Dobry ale na noc :)
    Mam cerę mieszaną- tłustą w strefie T i wokół nosa, przesuszającą się na policzkach. Nie wiedzieć czemu moja skóra postanowiła sprawiać problemy i pomarudzić nieco. W efekcie przesuszyła się niemiłosiernie, ściągnęła, piekła i stała się papierowa w dotyku. Z pomocą przyszła mama użyczając mi tego kremu. Zaczęłam go stosować na noc i przy pomocy kremu na dzień udało mi się odzyskać twarz :) Oto zalety: -Nawilżona skóra -Gładka -Aksamitna w dotyku -Rano twarz jest delikatna jak u niemowlęcia -Ładny zapach -Dobra konsystencja -Ładne i solidne opakowanie -Nie wzmaga trądziku :) -Dobra cena -Super dostępność- każda drogeria, widziałam go też w wielu marketach i małych sklepikach Wady: -Nie nadaje się na dzień ponieważ powoduje świecenie się skóry -Pozostawia tłustawy, śliski film na buzi Mam małe ale z tym że nie do końca nie wiem z czego ono wynika. Moja skóra uwielbia się zapychać i zaskórniki kolekcjonuje z uporem maniaka. Ciężko jest mi powiedzieć, czy krem przyczynia się do tej sytuacji (tłusty filtr) czy też nie dlatego nie zaliczam tego ani do plusów ani do minusów. Polecam. Ratunek dla zniszczonej jak suchar twarzy w dwa tygodnie. Ulga natychmiastowa :) Używam tego produktu od: 2-3 tygodni Ilość zużytych opakowań: Jestem w trakcie 1 opakowania