Eveline Cosmetics Młode Dłonie, Nawilżający peeling do rąk z ekstraktem z wanilii 8 w 1

umman
    29 kwietnia 2018 o 12:37
    a
    Na potęgę denkuję produkty do rąk i padło na ten od Eveline. Często pojawia się na promocji, ja kupiłam w DN i jest to dobry, polski i tani produkt. Nie jest dziko wydajny ale w takiej cenie jest okey. Zacznę od tego że zawzięłam się na pielęgnację rąk i mam aktualnie solennie pilinguję. A jako piling jest delikatny, ladnie złuszcza i wygładza, przez co skóra jest miękka i przygotowana na przyjęcie wartościowych masek i kremów. Taka pielęgnacja przynosi natychmiastową poprawę.
    Zalety:
    • działanie
    Drogeria Natura
  • 13 stycznia 2016 o 19:01
    znakomity !
    Rzadko stosuję peelingi na dłonie - dość często używam peelingów do ciała pod prysznic, więc mimowolnie również moje dłonie mają kontakt z masującymi drobinkami, tym samym nie mam potrzeby dodatkowego używania takich akurat kosmetyków. Jednak zachęcona pozytywnymi opiniami na wizażu, postanowiłam sobie zrobić prezent ;) Do tego peelingu nie ma żadnych zarzutów: - baaaardzo wydajny - wystarczy nałożyć niewielką ilość na zwilżone ręce, by kosmetyk zadziałał - wygodne, praktyczne opakowanie (tubka z miękkiego tworzywa) - przyjemny, smakowity zapach - działanie zgodne z opisem - niewielkie drobinki skutecznie acz delikatnie masują skórę i ścierają martwy naskórek - po użyciu dłonie są mięciutkie, rozgrzane, nawilżone i przygotowane na nałożenie kremu Ja akurat wyjątkowo dbam o dłonie (po nich najłatwiej poznać wiek kobiety ;) ) więc nie mam na nich przebarwień czy podrażnień - pod tym względem nie wiem, czy peeling wykazuje jakieś działanie. Z pewnością nie szkodzi on dłoniom, i przyjemnie się go stosuje :) Używam tego produktu od: prawie roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    anton23
    7 sierpnia 2015 o 8:21
    Znam lepszy
    Bardzo słabe działanie peelingujące jest jego największym mankamentem. Troszkę rozjaśnia, troszkę nawilża, ale nawilżenia się nie czepiam bo do tego używam kremów do rąk. Pachnie przyjemnie, aczkolwiek na pewno nie wanilią. Znam lepszy peeling więc do tego na pewno już nie wrócę. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Ciągle pierwsze w użyciu
    kofi81
    9 maja 2015 o 7:15
    Dobry!
    + delikatnie waniliowy zapach + mnóstwo drobinek zatopionych w gęstej kremowej formule +wygładza, delikatnie nawilża + pomaga pozbyć się suchych/zadartych skórek przy paznokciach + dość wydajny + dobra cena Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa zużyte, trezcie w użyciu
    madimad
    1 maja 2015 o 16:52
    Kupię znowu!
    Peeling jest delikatny, nie rani dłoni i fajnie pachnie. Używam dwa razy w tygodniu, a po wszystkim aplikuję krem nawilżającym. Moje dłonie sa w lepszej kondycji, są gładsze i nie ma na nich zbędnego martwego naskórka. Jestem na tak! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 0,5