Kanebo Concealer (Korektor w pędzelku)

• 27 stycznia 2012 o 23:08
    ok, ale nic specjalnego
    Zawsze kupuje korektory w pedzelku gdyz jest to dla mnie najwygodniejsza i najwydajniejsza aplikacja, wiec za to plusik dla kanebo. Dosc dobrze kryje, jedynie nie spelnia moich oczekiwan w kryciu pod oczami, gdzie nie wyrownuje cieni ani tez ladnie nie wygladza. Używam tego produktu od: 6 m-cy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 grudnia 2010 o 20:38
    przeraklamowany
    przetestowałam już chyba większość korektorów. ten na pewno nie nadaje się na cienie pod oczami. Pomimo wygodnego aplikatora i ładnego opakowania minus za to ,że nawet cienka warstwa wychodzi w kurzych łapkach,wytrzymuje na skórze około 4 do 5 godzina potem znika....bez emocji,bez efektów..Cena stosowna do marki kosmetyków a za około 45zł można kupić LOreal Touche Magique tej samej jakości... Używam tego produktu od: używałam do końca opakowania -około 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    miqqs
    19 listopada 2010 o 19:19
    Super
    Jak dla mnie rewelacja. nie sciera się, dobrze kryje. Jest naprawde super:)Napewno kupiła bym ponownie i poleciła kazdej kobiecie. Odejmuje pół gwiazdki za cene. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 września 2009 o 11:45
    Świetny!
    Zacznę od tego dałabym że mu pięć gwiazdek gdyby nie forma pędzelkowa.Sam korektor jest boski!Delikatny,wyjątkowo trwały,dobrze kryje cienie,delikatnie rozświetla i przy tym wszystkim jeszcze nie włazi w załamania skóry.Po prostu alleluja!:D I byłby idealny gdyby nie wstrętne,wyjątkowo uciążliwe opakowanie z pędzelkiem.Korektor zasycha na pędzelku,trzeba trochę się nagimnastykować żeby się dostać do jego świeżej części.Zawsze mam wrażenie że pędzelek rozciąga skórę pod oczami dlatego wolę aplikować paluchem.Tutaj żeby wydostać odrobinę na wierzch dłoni trzeba wydobyć sporo produktu z opakowania dlatego mam wrażenie że niedługo mi się skończy. Dodam że korektor ma 2,6 ml i kosztował mnie 149 zł.Zdecydowałabym się na ponowny zakup na pewno,gdyby tylko był w innym opakowaniu. Edit:Niestety muszę odjąć jedną gwiazdkę.Po trzech miesiącach używania korektor zaczął się bez powodu warzyć na skórze.Dodam że używam cały czas tego samego kremu pod oczy więc to nie to.Jestem rozczarowana.Wiem że nie zużyję go już do końca i więcej nie kupię. Używam tego produktu od:dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 27 lipca 2009 o 17:36
    Nareszcie!
    W koncu znalazlam korektor odpowiedni dla siebie. W pelni spelnia swoja role. mimo mlodego wieku od mruzenia oczu mam dosyc spore zmarszczki mimiczne do tego cienie...ogolnie koszmar...testowalam wiekszosc korektorow z najwyzszej polki i uwazam ze ten jest idealny...bardzo dobrze kryje dlugo sie utrzymuje. dobre ma odcienie...ja mam najjasniejszy i do mojej jasnej karnacji nadaje sie idealnie... troszeczke cena odstrasza ale mysle ze warto zainwestowac :) Używam tego produktu od:2 miesiace Ilość zużytych opakowań:1