EMI Cosmetics Veroni, Pomadka pielęgnacyjno - ochronna `Róża`

jopka
    19 października 2014 o 20:25
    Bardzo przyjemna
    Przede wszystkim w opakowaniu jest dużo produktu, bo aż 5,7 ml i to za niewielką cenę. Usta mi nie pękają. Pomadka może i nie nawilża w idealny sposób, ale utrzymuje się dość długo i nie potrzeba często jej aplikować. Nadaje ustom delikatny połysk. Starcza na bardzo długo nawet przy codziennym stosowaniu. Zapach średnio mi się podoba, ale nie przeszkadza. Używam tego produktu od: 5 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    iloMa25
    26 listopada 2013 o 21:00
    przyjemna w stosowaniu
    -Pomadka nawilża usta (jednak, jeśli ktoś ma z nimi duży problem to ten produkt może okazać się niewystarczający), -Zostawia na ustach ładny perłowo - różowy kolor, dzięki czemu niejednokrotnie zastępowała mi zwykłą szminkę, -Ma przyjemny, lekki zapach, -Jest niesamowicie wydajna i tania. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 16 listopada 2013 o 17:30
    średnia
    Nie zachwyciła mnie ta pomadka. Owszem ma ładny delikatny zapach, ale jej działanie jet przeciętne. - delikatnie natłuszcza usta - nie nawilża - nietrwała jestem na nie! Używam tego produktu od: sierpień 2011 Ilość zużytych opakowań: 1 całe