Tosowoong Shrink Pore Serum Serum do cery tłustej i z rozszerzonymi porami

5 na 51 opinię

• 16 grudnia 2013 o 21:10
    WELL DONE:)
    Jeśli chodzi o pielęgnację twarzy, to sprawdzają się u mnie tylko produkty z Korei. Na opiniowane serum trafiłam kupując szczoteczkę do mycia/oczyszczania twarzy Tosowoong, do tego zakupu otrzymałam kilka próbek, a że wyniki ich stosowania okazały się zadowalające poczyniłam kilka zakupów. Pierwszym z nich było serum do cery tłustej i z rozszerzonymi porami. Moja cera jest co prawda mieszana, ale rozszerzone pory to jak najbardziej mój problem. Dużo czasy spędzam na świeżym powietrzu i gdy wracam do pomieszczenia, czy wsiadam do ciepłego samochodu - skóra twarzy zaczyna wariować, pory są nie tyle duże, co OGROMNE, widoczne chyba na kilometr,co powoduje delikatnie rzecz ujmując dyskomfort. Stosowanie serum Tosowoong przywraca mi komfort i zdecydowanie redukuje widoczność porów. Aby jak najlepiej je zrecenzować dziś rano nałożyłam na twarz tylko lekką esencję i rzeczone serum. Miałam tak zwany dzień gospodarczy, czyli sprzątanie, komitywa z odkurzaczem, mopem etc. Po całym dniu dom lśnił czystością zaś ja byłam zakurzona, ubrudzona oraz co najmniej nieświeża. Natomiast twarz potraktowana rano Shrink Pore Serum wyglądała jakby pochodziła od innego ciała:) Twarz bowiem pozostała świeża i gładka, żadnego sebum, nadal trzymała mat!!!! Może analogia do gładkości porcelany, o jakiej wspomina producent byłaby na wyrost, ale na twarzy nie było widać ani krzty nieświeżości. Serum dobrze współgra z innymi kosmetykami, nakładane pod krem, czy bb-krem - nie roluje się i nie waży. Jest lekkie, nie czuje się go na twarzy po nałożeniu. Trudno mi się ustosunkować do kwestii działania rozjaśniającego i wyrównującego koloryt, bo stosuję kilka kosmetyków z Korei, które mają takie właściwości. Opakowanie ze "srebrną" nakrętką nie jest kłopotliwe, tzn. nawet gdy wstaję o 5-tej nie sprawia mi kłopotu odkręcenie i zakręcenie specyfiku, choć wolę opakowania z pompką. Shrink Pore Serum od Tosowoong wydaje mi się bardzo podobne w działaniu do serum z Witaminą C z The Body Shop, z tym że to z TBS jest" bardziej silikonowe". Reasumując serum z Tosowoong jest lekkie, łatwe i przyjemne w użyciu, reguluje wydzielanie sebum, redukuje widoczność porów, zmniejsza je, a twarz pozostawia gładką i miłą w dotyku. Weel done:) Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego