Urban Decay Naked Skin, Flushed Bronzer - rozświetlacz - róż do policzków w jednym

• 3 listopada 2020 o 12:48
    3/5
    Sam pomysł 3w1 wydaje się być dość fajny :) Mimo świetnego zamysłu u mnie paleta nie sprawdziła się chyba do sońca zbyt dobrze. dość szybko się zużyła.
    Zalety:
    • kolory
    • 3w1
    Wady:
  • 2 listopada 2020 o 11:41
    Małe rozczarowanie
    Kocham bazę pod cienie UD, więc jak tylko zobaczyłam tę paletkę w promocji za jakieś śmieszne pieniądze (bodajże 5 USD w TK Maxx podczas wycieczki do USA), to musiałam ją kupić :) Produkt kupowany był w ciemno (brak testera), więc może też i stąd małe rozczarowanie tą paletką. Po pierwsze, niezbyt trafiłam chyba z kolorem, na mojej cerze wygląda dość nienaturalnie... Najlepszy i tak okazał się bronzer, który zużyłam prawie w całości, natomiast miałam bardzo duży problem, żeby w ogóle wykorzystać róż i rozświetlacz. Po pewnym czasie stały się twarde jak kamień i nie było możliwości ich nabrania na pędzel... To chyba jakaś wada produktu? Co do jakości - bronzer bardzo szybko znikał z mojej twarzy, podobnie jak i rozświetlacz. Do tej pory uważam tę paletkę za jeden z moich gorszych zakupów kosmetycznych :P Może trafiłam na jakieś felerne opakowanie, ale na pewno nie kupię ponownie, zwłaszcza, że mam już innych faworytów w zdecydowanie lepszej cenie regularnej :)
  • 16 maja 2018 o 18:57
    Bardzo świetny produkt
    Co najbardziej mi się spodobało w tym produkcie to to że mamy 3 kosmetyki w jednym. Moje ulubione to rozświetlacz i róż których używam dość często . Pięknie wyglądają na skórze i długo się urzymuja . Super jest to że możemy używać tych produktów razem jak i oddzielnie . Opakowanie piękne i poręczne wewnątrz mamy również lusterko co jest bardzo przydatne jeśli chcemy poprawić makijaż. Dostałam je w prezencie dość dawno a ciągle je mam więc jest bardzo wydajne .
  • 16 czerwca 2017 o 23:46
    Róż i bronzer - piękne, rozświetlacz - beznadziejny
    Mam paletkę w odcieniu strip. Moim hitem w tym zestawie jest bronzer i właśnie ze względu na niego zdecydowałam się na zakup. To piękny, ciepły kolor; zależało mi na produkcie do ocieplania, a nie do konturowania i w tej roli bronzer sprawdza się świetnie. Jest aksamitny, łatwy w użyciu. Róż jest matowy, ma piękny, różowo-brzoskwiniowy kolor, delikatnie ożywia policzki. I bronzer i róż są bardzo trwałe. Rozświetlacz, niestety, nie przypadł mi do gustu: nie ma praktycznie koloru, ma za to wielkie, złote drobiny. Nie używam go w ogóle. Plusy: - ciepłe ładne kolory bronzera i różu w paletce strip, idealne dla brunetek - dobra pigmentacja i trwałość (po ponad roku bronzer na wykończeniu, różu jeszcze sporo, choć denko widać) - łatwe w aplikacji, nie robią plam - oba te produkty nie pylą, nie osypują się Minusy: - proporcje: za dużo rozświetlacza w stosunku do bronzera - rozświetlacz - jest fatalny (w paletce strip, być może w innych jest ok) - ma ogromne, brokatowe drobiny, w paletce ma kolor złoty, natomiast na skórze koloru nie ma wcale, tylko sam brokat. jest suchy i twardy, ciężko go nałożyć pędzlem. Na powieki się również nie nadaje, bo jak już uda się go nałożyć, to okropnie się pyli. Po kilku muśnięciach pędzlem (naprawdę kilku, bo więcej nie używałam) pokrył się skamieniałą warstwą. Moja paletka wygląda tak, że bronzer na wykończeniu, róż zobaczył denko, a rozświetlacz cały:) Przez ten beznadziejny rozświetlacz oceniam paletę na 3,5.
  • 11 marca 2015 o 14:57
    Bardzo udany zakup
    Super pomysł - w jednym produkcie mamy 3 a to zdecydowane ułatwienie, osobiście sporo podróżuje więc cenie sobie produkty wielofunkcyjnie i zajmujące mało miejsca w bagażu. Samo opakowanie też solidnie wykonane, wyposażone w spore lusterko do którego awaryjnie można się umalować, producent pomyślał również i o tym żeby gramatura tych produktów była adekwatna do ich zużycia – mamy więc większy bronzer, średni róż i najmniejszy rozświetlać – dzięki temu jest większe prawdopodobieństwo zużycia ich równocześnie. Co do samych bronzerów, rozświetlaczy i róży: Zestaw native zawiera średnio ciemny bronzer z mikroskopijnymi drobinkami (po nałożeniu ich nie widać), jasny i o raczej chłodnej tonacji rozświetlacz oraz matowy chłodny różowy róż. Ten zestaw moim zadaniem sprawdzi się dla dziewczyn o jasnej cerze lubiących się w chłodniejszych tonacjach. Przez okres zimowy był on moim faworytem. Zestaw starek zawiera jasny bronzer również można dopatrzeć się w nim drobinek ale bardzo malutkich, rozświetlacz ma brzoskwiniowe tony, róż jest matowy i brzoskwiniowy. Ten zestaw zdecydowanie jest o ciepłym kolorycie, przy ciemnej karnacji może być słabo widoczny ale przy jasnej i średniej będzie ok. Wybór jednego zestawu to trudna sprawa. Moim zdaniem warto mieć oba - native stosować wtedy gdy makijaż oczu mam się w chłodniejszych tonacjach a streak gdy makijaż robi się cieniami o ciepłych tonach. Oba zestawy dają na twarzy subtelny efekt, są miękkie dlatego bardzo łatwo nabiera się je na pędzel i równie łatwo rozciera, jeśli chodzi o trwałość – to w ciągu dnia ja ich nie dokładam i one stopniowo zanikają ale równomiernie i nigdy w całości – pod wieczór dalej można się dopatrzeć, że mam je na policzkach. Plusem jest także to że są kolorystycznie dobrze ze sobą zgrane – ja osobiście często miałam ten problem że bałam się używać na raz bronzera, rozświetlacza i różu z obawy że je nie dobrze ze sobą skomponuję – tu producent za nas pomyślał i mamy ułatwioną sprawę. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie dwóch