Sweet Secret Piernikowy balsam do ciała `Korzenne pierniczki z lukrem`

• 18 sierpnia 2015 o 14:29
    Cudo!
    Jest to najwspanialszy balsam, jaki kiedykolwiek miałam! PLUSY - intensywny, cudowny i niechemiczny zapach - długo utrzymujący się na skórze. Nie jedną godzinę, czy dwie, ale cały dzień! Jak go kupiłam, to stale otwierałam opakowanie i go wąchałam. - polska firma - wydajność jest świetna - cena raczej OK - bardzo ładne opakowanie, które się samo nie otwiera - dobra dostępność - konsystencja i kolor OK, aczkolwiek wolałabym ciut gęstszy produkt - nawilża MINUSY - niestety trochę zapycha, więc nie mogę nakładać na całe ciało - po użyciu połowy opakowania zapach nieźle wywietrzał, jest znacznie mniej intensywny Bardzo przyjemny produkt, nie znam lepszego. Chętnie przetestuję inne z tej serii! Używam tego produktu od: Ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 5 czerwca 2015 o 0:03
    Całkiem przyjemny
    Na plus: balsam ma wiernie oddany zapach świątecznych pierniczków, ładne opakowanie i przystępną cenę. Na minus: w chwilę po posmarowaniu zapach ewoluuje w stronę jadalnego masła, balsam brudzi nieco jasne ubrania więc nadaje się raczej na noc, a jako taki, średnio się u mnie sprawdza, bo jest za mało treściwy. Z tego samego powodu nie służy mi zimą. Lato odpada z racji zapachu, więc pozostaje mi używać go wiosną/jesienią. Zużyłam z przyjemnością, ale powrotów nie będzie. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Myonica
    18 maja 2015 o 21:53
    Super zapach.
    Balsam dostałam w spóźnionej paczce świątecznej. Dopiero niedawno było mi dane z niego skorzystać. + plus za zapach, co już wiele osób doceniło. To chyba największy plus tego kosmetyku. Zapach zostaje na długo na ciele. + bardzo wydajny + przystępna cena + dość szybko się wchłania +/- lekka, wodnista konsystencja, trochę spływa - dopóki się nie wchłonie to brudzi ubrania, zupełnie jak kremy opalające. - co do opalania, mam wrażenie, że trochę brązowi skórę, może tylko na moment, może na dłużej, niestety nie dostrzegłam jeszcze różnicy. Tak czy siak przez swój kakaowy kolorek może zostawiać zacieki jak się go źle rozsmaruje. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 25 marca 2015 o 20:47
    Smakowity zapach
    Balsam dostałam w świątecznym zestawie i myślę, że właśnie ze względu na swój zapach jest idealny do stosowania o okresie jesienno-zimowym. Plusy: -Duże opakowanie w korzystnej cenie -zapach, cudowny zapach pierniczków z lukrem. Ja jako fanka wszystkiego co świąteczne po prostu uwielbiam ten zapach, ale wiadomo to kwestia gustu. Zapach jest jednak bardzo trwały, balsamuję się wieczorem po myciu i rano moja skóra nadal nim pachnie -nawilżenie, nie mam jakoś specjalnie przesuszonej skóry więc balsam ten decydowanie wystarczył, by nawilżyć moją skórę i sprawić, by była gładka i miła w dotyku -balsam nie podrażnił, ani nie uczulił mojej skóry Minusy: -dostępność, bardzo trudno wypatrzeć w drogeriach stacjonarnych -jak większość balsamów z farmony, nie wchłonięte mogą brudzić ubranie, ale wystarczy poczekać do jego wchłonięcia i nie ma problemu Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 22 sierpnia 2014 o 18:38
    Tak, tak, tak!
    Produkt idealny. Dobrze nawilża, dobrze się rozprowadza - pachnie cudownie. Tak świątecznie, jak bożonarodzeniowy piernik. Niewielki minus- trzeba trochę poczekać, aż się wchłonie, inaczej brudzi Używam tego produktu od: 9 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego (oszczędzam :p)