Avon Individual Blue For Her

• 24 listopada 2012 o 18:47
    Świeże powietrze.
    Dokładnie tak. Ten zapach dla mnie pachnie jak świeże powietrze. Jest chłodny, surowy i świeży, kojarzy mi się z średnio ciepłym i pochmurnym letnim dniem na opuszczonej plaży, rozwianymi włosami, lekkimi jasnymi ubraniami, niedbale zarzuconą na ramiona białą koszulą. Jak na Avon bardzo trwały zapach, myślę, że gdyby jakiś czas temu go nie wycofali, to mogłabym się na niego skusić. Używam tego produktu od: używałam jakieś 10lat temu Ilość zużytych opakowań: próbki
  • 22 czerwca 2012 o 14:27
    Najpiękniejszy zapach na świecie!
    To według mnie najpiękniejszy zapach, jaki kiedykolwiek wąchałam. I go wycofali. Szkoda. Woda pachniała świeżo, przyjemnie. Zapach długo utrzymywał się na skórze i ubraniach. Zawsze kiedy miałam ją na imprezach, miałam powodzenie. Przynosiła mi szczęście.Indyvidual Blue For Her to mój największy HIT! Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 10 opakowań 50ml, albo i więcej
    Blatta
    3 marca 2008 o 20:58
    ajax...
    zapach jest sprawa indywidualna, wiec bez obaw pisze ze moim zdaniem ten jest fatalny.. strasznie smierdzi. nie potrafie go opisac. kojarzy mi sie z plynem ajax do podlog... na poczatku byl jeszcze w miare-dosc swiezy, lekki, taki sportowy. uzywalam go z braku laku, tym bardziej, ze go dostalam w prezencie, a wszystkie inne mi sie pokonczyly. ale po pewnym czasie juz nie moglam-mialam wrazenie ,ze z dnia na dzien coraz bardziej smierdzi na mojej skorze. chcialam go wydac mamie, jednak jej tez od razu na mysl przyszedl ajax i podziekowala. na razie stoi jeszcze pol butelki i sluzy do odswiezania powietrza w toalecie ;)Używam tego produktu od:4 lata temu Ilość zużytych opakowań:1/3
  • 15 stycznia 2008 o 18:13
    zapach wiosny i powietrza
    Jedyny zapach firmy Avon, który szczerze pokochałam od pierwszego powąchania i używałabym go nadal, gdyby nie to, że jest wycofany... Swoją drogą nie rozumiem czemu męski IB nadal jest w katalogu, a damski nie! U mnie IB zawsze zwiastuje nadejście wiosny, używam go od marca do końca lata. Gdy go mam na sobie to po prostu czuje że żyje, chodzę po ulicach i parkach i uśmiecham się do siebie :) Miłośniczkom tego zapachu zdradzę, że łudząco podobny jest Mexx Ice Touch, niedawno to odkryłam i zamierzam kupić jak już wycisnę moje IB do końca. Używam tego produktu od:4 lat Ilość zużytych opakowań: 2
  • 11 września 2007 o 22:57
    EXTRA
    Zapach taki jak nazwa - dla indywidualistki. Mocny. Intensywny. Moze się to wydać śmieszne, ale kiedy go wącham odnoszę wrażenie , że gdyby kolor niebieski mógł pachnieć to pachniałby jak Individual Blue. Dla mnie absolutny ideał. Podoba się facetom- sprawdziłam ;) Szkoda , że nie jest juz sprzedawany :( Używam tego produktu od:3 lat Ilość zużytych opakowań:1