Lirene Dermoprogram Cera Naczynkowa, Odżywczy krem łagodzący na dzień i na noc

pines93
    21 września 2017 o 21:03
    Tani krem
    Nie mam wielu naczynek puki co (może jedno na płatki nosa) , bo jestem jeszcze młoda, ale moja mama i starsza siostra maja bardzo widoczne naczynka. Jestem pewna, że odziedziczył te same geny, wolę dmuchać na zimne. Polecam ten krem osobom, które jak ja jeszcze naczynek nie mają, w wieku 20+. Krem nie naprawi bardzo widocznych naczynek, warto jednak zapobiegac. Może po trzydziestce zmienię go na lepszy krem, narazie ten mi wystarcza
    Zalety:
    • tani 15 zl
    • Polski produkt
    • Lekka konsystencja
    • Nie zapacha porów
    • Nie jest tlusty
    • Szybko wchłania sie
    • Dostępny w Rossmann
    • starcza mi na dlugo
    Wady:
    • nie naprawia już powstałych naczynek
    • nie nadaje się do pielęgnacji cery w każdym wieku
    dianaro
    18 sierpnia 2017 o 22:35
    Jednorazowa przygoda
    Krem bardzo ładnie pachnie, w wygodnym opakowaniu. Niestety mimo odpowiedniej konsystencji ślizga się po twarzy. Pozostawia na twarzy lepką warstwę. Nie zapycha porów, nie zauważyłam działania łagodzącego. Szukam dalej kosmetyku dla mojej mieszanej, naczynkowej cery.
    Zalety:
    • Zapach, opakowanie, polski producent.
    Wady:
    • Lepka warstwa, brak efektu odżywienia.
    Drogeria Natura
  • 28 września 2015 o 22:33
    Świetny krem!
    Mam cerę naczynkową i szukałam jakiegoś fajnego kremu i znalazłam! Jestem w trakcie zużycia chyba 3 opakowania i myślę że sięgnę po następne. Plusy: -cena -zapach -świetny pod makijaż -nie zostawia tłustej powłoki -nawilża -wydajny -przyjemnie chłodzi skórę Minusy: Wydaje mi się ze nie posiada, jednak mogę się lekko przyczepić do tego raczej nie zmniejsza zaczerwienien, ale także nie sprawia że po posmarowaniu są większe, co właściwie tez na plus. Używam tego produktu od: Dłużej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 9 sierpnia 2015 o 14:51
    Wracam do niego często
    Jeden z ulubionych kremów. Świetnie pachnie, konsystencja delikatna, jedwabista. Nie trzeba dużo go nakładać. Bardzo dużo składników wzmacniających naczynka. Szybko się wchłania, nawilża, można stosować pod podkład. Dobry produkt polskiej firmy. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 4 albo więcej
    Leotie
    1 lutego 2015 o 21:43
    Podrażnia!
    Zbyt impulsywnie sięgnęłam po ten krem, potrzebując na gwałt specyfiku do cery naczynkowej. Pierwsze użycie było jednocześnie ostatnim. Kiedy tylko nałożyłam go na buzię, poczułam, że cera staje się ściągnięta. Po kilku minutach zaczęła mnie piec i swędzieć cała twarz, więc szybko umyłam ją żelem z Tołpy i zrobiłam \\\'parówkę\\\' z szałwii. Mimo tej akcji ratunkowej następnego dnia wyskoczyło mi mnóstwo zaskórników na czole :(. Dodam, że mam cerę suchą i wrażliwą; najwidoczniej krem nie jest stworzony z myślą o takim typie. Jeśli jest tu jakaś Wizażanka z Wrocławia, której ten krem odpowiada, to chętnie go odsprzedam (użyłam go tylko raz, więc opakowanie jest prawie pełne!). Używam tego produktu od: 2 dni. Ilość zużytych opakowań: Zero; jedno napoczęte.