Olejki do włosów

Goldwell Elixir Eliksir odżywczy do włosów

Goldwell Elixir Olejek Odżywczy Do Włosów Z Olejkiem Arganowym 100 ml

• 6 sierpnia 2018 o 12:45
    jak dla mnie przeciętny
    Jak dla mnie przeciętny produkt do włosów. Mam włosy średniej długości, blond, rozjaśniane przez wiele lat końce. Liczyłam że ten produkt pomoże mi je zregenerować, mocniej nawilży, ale nic z tych rzeczy nie zauważyłam. Na pewno trzeba uważać z ilością, bo skleja strasznie włosy. Używałam wiele olejków, nawet tańszych i lepszych od tego do których z chęcią wrócę, tego jednak już na pewno nie kupię. Jak dla mnie efekt jak po zwykłym tanim olejku arganowym, a oczekiwałam czegoś więcej. W sumie męczę go już prawie rok i nie mogę zużyć, bo przeważnie wolę sięgnąć po coś innego.
    Zalety:
    • przyjemny zapach,
    • wygodne opakowanie,
    • zapobiega puszeniu,
    Wady:
    • obciąża,
    • trzeba uważać z ilością i aplikacją, bo strasznie skleja,
    • nie różni się dla mnie niczym od zwykłych olejków arganowych po kila złotych
  • 2 kwietnia 2018 o 11:10
    Bardzo dobry produkt do włosów
    Olejek pięknie wygładza włosy, zwłaszcza jeśli są suche i zniszczone. Niewielka ilość sprawia, że włosy są lśniące, miękkie, ale nie przetłuszczone. Po nałożeniu włosy nie puszą się, łatwiej się rozczesują i ładnie pachną. Ogromną zaletą jest skład produktu - olejek arganowy i olejek tamanu.
  • 18 marca 2018 o 14:23
    Świetny produkt
    Po pierwsze w składzie nie zawiera alkoholu, a wiadomo, że alkohol nie pomaga suchym włosom. Używam go od 4 tygodni ale z każdym dniem włosy lepiej prezentują się na końcach. Jest lekki , delikatnie pachnie, nie obciąża włosów, jak się z nim nie przesadzi. Moje włosy są długości do łopatki więc 2 pompki wystarczają. Włosy są nawilżone, ale także miękkie i pięknie lśnią. Uważam że jest świetnym produktem. Kosztuje nieco więcej około 50 zł ale jak na efekty i skład bez alkoholu uważam że warto, jest wydajny a ja zadowolona. Polecam.
    Zalety:
    • Subtelny delikatny zapach
    • Włosy lśnią, ale nie zlepiają się
    • Są miękkie i delikatne
    Wady:
    suzeta
    26 listopada 2016 o 21:11
    Świetny!!!
    Poza ceną nie widzę żadnych wad tego produktu. Eliksir świetnie wygładza włosy, nadaje im blask. Nie obciąża włosów, pięknie pachnie, ma dobry skład. Dzięki niemu moje końcówki wreszcie nie wyglądają jak miotła :). O dziwo eliksir jest też dość wydajny, a nakładam go dość sporo i używam razem z siostrą, a mam go już kilka miesięcy i starczy mi on jeszcze na 3-4 tygodnie. Gorąco polecam!!!
    kendrix
    10 grudnia 2014 o 19:06
    super
    Po porodzie stan moich włosów bardzo się pogorszył mocno wypadały,były szorstkie,matowe sianowate,po umyciu trudno było je rozczesac.Długo szukałam kosmetyku dzięki któremu moje włosy wyglądały by lepiej.Olejek ten kupiłam w salonie fryzjerskim za 70 zł cena trochę odstrasza ale w akcie desperacji postanowiłam sprubować i nie żałuję:) Plusy: +przezroczyste opakowanie +ładny zapach +wydajny +włosy są miękkie,gładkie,błyszczące,miłe w dotyku +ułatwia rozczesywanie +nawilża +włosy wyglądają zdrowo +gęsta konsystencja Minusy: -cena -jak się go nałoży za dużo obciąża włosy Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania