L’Oréal Paris, Professionnel, Absolut Repair Oil (Olejek odbudowujący)

11 HIT!
88 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiProfesjonalny wielofunkcyjny olejek do włosów normalnych i uwrażliwionych. Zawiera ekstrakt z olejku z kiełków pszenicy.
Ma 10 korzyści dla włosów:
Cechy produktu
- Rodzaj
- olejek
- Właściwości
- odżywiające, wygładzające, nabłyszczające, regenerujące / odbudowujące, nawilżające
- z pompką
- Parfum / Fragrance
Recenzje 116
6 czerwca 2023, o 15:34
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
3 kwietnia 2023, o 20:33
Ocena szczegółowa:
Sztos ❤️ najlepszy olejek do włosów!
Cudowny olejek, zdecydowanie najlepszy jaki stosowałam do włosów.
Pięknie pachnie a zapach bardzo długo utrzymuje się na włosach, jest boski!
Idealnie wygładza i zmiękcza włosy przy użyciu niewielkiej ilości. Włosy są delikatne i subtelne.
Rozświetla włosy, są pełne blasku i połysku, mega lśniące.
Można go używać na sucho i mokro, nie obciąża włosów, ani ich nie przetłuszcza.
4 /5
31 marca 2023, o 11:10
Nie wie, czy kupi ponownie
Ocena szczegółowa:
L`Oreal Paris, Professionnel, Absolut Repair Oil (Olejek odbudowujący)
Na pierwszy raz mniejszą wersję olejku spróbowałam aby zobaczyć jak będzie to wyglądać na moich włosach i szczerze chętnie sięgnę po większą wersję.
Zapach cudowny a konsystencja dość rzadka ale to nie przeszkadza w jego stasowaniu.
Włosy przede wszystkim nie są obciążone a piękne i lśniące i sypkie.
ZALETY: - uczucie lekkości i miękkość włosów
- łatwiejsze rozczesywanie
- połysk
- wygładzenie
- zapach
- wydajny
WADY: - cena
9 grudnia 2022, o 21:00
Ten olejek jest boski!
Posiadam mniejszą wersję tego olejku.
Zacznę od opakowania :
-wygląd minimalistyczny, czytelny
- opakowanie szklane
-na górze opakowania plastikowa pompeczka, która ułatwia dozowanie produktu
Cechy produktu:
-zapach dość słodki, bardzo mi się podoba
-bezbarwny
-olejkowa formuła, nie lepi się, a wręcz super ślizga się na włosach
-jest dość wydajny
Działanie:
-po aplikacji produktu włosy są wygładzone, dociążone
-włosy pięknie pachną olejkiem i to bardzo długo
-olejku nie spłukuje
-nie obciąża włosów
ZALETY: Wszystko mi się w nim podoba
WADY: Nie ma
4 /5
22 października 2022, o 16:08
Ocena szczegółowa:
Nawilżenie, odnowa i wygładzenie ;)
Mam olejek już 3 miesiąc, używam go codziennie ale tylko gdzieś tak na połowę długości włosów. Mam wersję 30ml i mimo stosowania dzień w dzień po 2 pompeczki i olejek nadal jest w butelczce, trochę poniżej połowy flakonika-więc na pewno jest wydajny. Plusem olejku jest zapach - nie czuć za bardzo samego zapachu olejowego więc już jest dobrze, przeważa zapach kosmetyków fryzjerskich.
A teraz rozpiska olejku pod względem wielofunkcyjności tak jak w opisie kosmetyku :
1. Nawilżenie- jest bardzo dobre , efekty już są widoczne - zaznaczam że mam suche włosy a przed rozpoczęciem kuracji całą serią Loreal miałam je bardziej suche.
2. Odnowa- włosy są zregenerowane, zdrowsze, ale to chyba efekt całej serii szampon-maska-olejek.
3. Uczucie lekkości- przy 2 pompeczkach lekkość we włosach jest ale tylko przy użyciu suszarki- jak schną same to już na takie lekkie nie wyglądają - to jest w przypadku użycia olejku na włosy wilgotne.
4. Miękkość- włosy są przyjemne w dotyku, ale nie wiem czy to miękkość dzięki olejkowi czy całej serii czyli szamponu i co drugi dzień maski.
5. Łatwiejsze rozczesywanie- zgadzam się, olejek bardzo ułatwia rozczesywanie czy nałożony na wilgotne włosy czy na suche , szczotka sunie dość gładko.
6. Odżywienie- włosy są zregenerowane, zdrowsze-ale to efekt chyba całej serii- szampon-maska-olejek.
7. Łatwiejsze układanie- włosy układają się łatwiej ale nie mogę przy tym użyć już innych kosmetyków typu pianka bo sprawiają wrażenie ciężkich, obciążonych.
8. Połysk- lekki połysk jest ale i tak jestem zachwycona nawet tym małym połyskiem, bo długo włosy były tak suche że o połysku zdrowego włosa nie było mowy.
9. Ochrona- szczerze nie wiem, ponieważ po suszarkę siegałam rzadko ze względu na pogodę, wcześniej podczas lata wogole po nią nie siegałam, tak samo jak po prostownicę czy lokówkę. Po dłuższym stosowaniu suszarki dopiszę czy włosy są w jakiś sposób chronione przed temperaturą tych sprzętów.
10. Wygładzenie- widoczne, wyczuwalne pod dłońmi :).
Czy go kupię jeszcze- tak ,tak samo jak całą serię ,która uwielbiam, chociaż moim numer jeden w tej serii jest szampon. Po pewnym czasie chętnie wypróbuję też inne rodzaje.
2 października 2022, o 23:17
Hit!
Z desperacji zaczęłam stosować olej makadamia na końce po umyciu włosów, bo żadne serum nie zdawało u mnie egzaminu. Olej faktycznie super zabezpieczał końcówki, jednak musiałam przestać go tak stosować z uwagi na ekspresowe w tym przypadku przetłuszczanie się włosów i ich nieestetyczny wygląd zaraz po aplikacji. Na szczęście natrafiłam na ten produkt! Mój pierwszy olejek/serum na końcówki, który spełnia swoje zadanie w 100%. Używam jedną całą pompkę na mokre końcówki, a potem suszę włosy jak zwykle suszarką. Jest to idealna dla mnie porcja. Serum nie tylko zabezpiecza końcówki, ale rzeczywiście je pielęgnuje, nie są one zaraz suche, tylko odpowiednio nawilżone i zadbane i miękkie. Po wysuszeniu włosy układają się normalnie, a końce nie są przetłuszczone. Słowem robi to co obiecuje każde serum na końcówki. W końcu takie znalazłam ;) Cena jest wysoka, ale można znaleźć promocje, a serum jest wydajne i starczy na długo. W regularnej cenie też bym je kupiła bo po prostu działa. We wszystkich tego typu produktach, które do tej pory stosowałam miałam wrażenie chwilowego oblepienia końcówek, bez ich pielęgnacji, albo wręcz ich wysuszenia(sic!)
Ten olejek nie oblepia końcówek, lub co gorsza nie wysusza w dłuższej perspektywie stosowania, ale po prostu dba o końcówki, jest to faktycznie ich pielęgnacja. Robi to co ma robić i za to go kocham ;) plus do tego pięknie pachnie.
ZALETY: Realnie dba o końcówki włosów, nie przetłuszcza włosów. Zapach.
WADY: Cena
15 sierpnia 2022, o 13:59
Kocham ten olejek
Kocham ten olejek poręczna butelka z pompką
Nakladacie na dłoń tłusty na włosach suchy olejek cudo przy moich jasnych cienkich ale długich włosach łatwo je obciążyć przetluscic ,a ten olejek cudownie je wygładza ,sa gładsze lśniące . Olejek ten pomaga mi je bezboleśnie rozczesac.Stosuje na suche i mokre włosy I co najważniejsze bez obciążenia bez przetłuszczania cudo polecam jest mega wydajny
13 sierpnia 2022, o 10:04
Kupiony w: Drogeria Hebe
13 sierpnia 2022, o 09:22
Uwielbiam
Olejek 30 ml otrzymalam jako gratis do zamowienia i to mi wystarczyło, żeby go pokochać. Aplikuje na dłonie, rozcieram i aplikuje na dlosy na długość kitki. Pięknie pachnie, nadaje połysku, ale nie skleja, wlosy mam gęste, srednioporowate, a po olejku bardziej sprężyste,wygladaja na bardziej zdrowe. Używam najpierw na mokre włosy, później jak wyschną to jeszcze na suche. Moje odkrycie tego lata.
ZALETY: Zapach
Nie akleja
Wlosy po nim są sprężyste, blyszczace
WADY: Brak
1 sierpnia 2022, o 12:34
Nie wie, czy kupi ponownie
Ocena szczegółowa:
Mam włosy średnioporowate i kręcone. Używam go tak jak zaleca producent na wilgotne lub mokre włosy. Wgniatam i wmasowuje niewielką ilość olejku w połowę długości włosów. Większa może dać efekt tłustych włosów. Ma piękny zapach i ekstra działanie. Włosy pięknie po nim pachną, są miękkie i lśniące. Zauważyłam bardziej podbity skręt podczas jego stosowania co dla mnie jest dużą zaletą. Fajne je zabezpiecza, nie zauważyłam zniszczonych końcówek. Czuć, że jest to produkt droższy, ale faktycznie widać i czuć jego lepsze działanie w porównaniu do drogeryjnych tego typu produktów.
ZALETY: nawilżenie i odżywienie
zabezpieczenie końcówek
podbicie skrętu
ochrona termiczna
eleganckie opakowanie
zapach jak od fryzjera
1 sierpnia 2022, o 09:10
Mój hit.✨
Bardzo wydajny kosmetyk -kilka kropli potrzeba, żeby włosy nabrały miękkości. Pięknie pachną, lśnią, współpracują ze szczotką podczas układania. Wyglądają tak, jak sobie danego dnia wymarzę. Wyglądają na zadbane, po prostu zdrowo. Kolor- nawet po 6 tygodniach po farbowaniu- jest wyeksponowany. Włosy wyglądają świetnie, tak jak po wyjściu z salonu.
Zapach- cudny, delikatny, długo utrzymuje się na włosach. I pochwalę jeszcze opakowanie. Zgrabna szklana buteleczka, w pięknej kolorystyce bursztynka pięknie wygląda na łazienkowej półce.
Higieniczne dozowanie- to bardzo cenie sobie w kosmetykach.
Wszystko tu jest na tak .
Cena adekwatna do jakości.
Olejek używałam wraz z szamponem i maską.
Mnie pomogły, więc polecam i Tobie.
Bardzo owocna współpraca kosmetyków z włosami. :)
Zdecydowanie zostaje ze mną na dłużnej.
29 maja 2022, o 19:28
Bardzo lubię ten olejek
Olejek świetnie się sprawdza na moich suchych włosach, odbudował moje końcówki i sprawił, że włosy stały się o niebo piękniejsze! Ma przyjemną konsystencję, która dobrze nawilża i odżywia włosy, nie obciąża, co jest dla mnie bardzo ważne.
Moc olejku pozwoliła moim włosom stanąć na nogi. Są w końcu przyjemne w dotyku i nawilżone, o taki efekt mi chodziło. Olejek jest zamknięty w wygodnym i szklanym opakowaniu z pompką. Bardzo polecam, bo działanie rewelacja!
produktów19
recenzji401