Olejki do włosów

L'Oreal Professionnel Serie Expert, Absolut Repair Oil 10 in 1 Olejek odbudowujący

Loreal Professionnel Absolut Repair Oil Olejek do Włosów 90ml
Loreal L'Oreal Professionnel Absolut Repair Oil 90ml olejek do włosów normalnych i zniszczonych
notino.pl
L'Oréal Professionnel Paris Absolut Repair

Nasi użytkownicy zostawili 125 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 15:19
    CUDO
    Świetny olejek, który nie obciąża włosów, przepięknie pachnie, jest wydajny. Włosy niesamowicie się po nim lśnią. Nic dodać nic ująć! Mam opakowanie w mniejszej wersji od roku i nadal jest w użyciu.
    • Działanie
    • Wygląd włosów po
    Wady:
    • BRAK
  • 15 lutego 2025 o 9:26
    Jeden z ulubionych
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Olejek do włosów jest bardzo przyjemny w stosowaniu, ma piękny zapach, jest wydajny, pare kropelek wystarczy i jest efekt na włosach, sa miekkie , gladkie. Lecz cena jest wysoka i to minus duzy
  • 2 stycznia 2025 o 22:16
    L'Oreal Professionnel Serie Expert, Absolut Repair Oil 10 in 1 Olejek odbudowujący. Bardzo lubię ten olejek za piękny delikatny zapach. Jest bardzo wydajny jedna pompka wystarczy na całą długość włosów a mam je długie za łopatki. Nie pozostawia tłustego efektu po zastosowaniu na włosach tylko pięknie je rozjaśnia i nabłyszcza. Idealnie sprawdza się w aplikacji na mokre jak i suche włosy.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Wydajny
    • Łatwa aplikacja
    • Nie zostawia tłustych włosów
  • 25 lipca 2024 o 23:51
    numer 1
    Olejek który u mnie jest multifunkcyjny. Ochrona po suszeniu? Proszę bardzo. Olejowanie włosów? Mówisz masz. Pomoc w rozczesaniu? Jak najbardziej! Ja uwielbiam cala serie Absolut Repair. Moje włosy kochają te kosmetyki, nigdy nie miałam lepszych włosów niż po używaniu tych kosmetyków. Codziennie mogę wyglądać jakbym dopiero wyszła od fryzjera. Dodatkowo moje włosy utrzymane są w świetnej kondycji. Z ilością olejku trzeba uważać, bo można łatwo przesadzić co sprawi, ze włosy będą wyglądały na tłuste.
  • 4 kwietnia 2024 o 12:13
    cudo!!!
    Moje włosy po różnych przygodach z rozjaśnieniem i farbowaniem nie są w najlepszej kondycji, cały czas jestem na misji aby je nawilżyć i odżywić oraz doprowadzić do zdrowego stanu :) Wypróbowałam dużo olejków do włosów, ale miałam wrażenie, że nie dają nic więcej moim włosom niż chwilowe wygładzenie. Do momentu, aż nie trafiłam na ten olejek, przyglądałam mu się od dłuższego czasu i powiem szczerze, żałuje że nie zabrałam się za zakup wcześniej! Jest to najlepszy olejek z jakim miałam do czynienia, naprawdę daje uczucie odbudowy, nawilżenia i oczywiście wygładzenia, natychmiastowo. Jest to dla mnie numer jeden, używam na suchych włosach prawie codziennie i nie jestem w stanie sobie wyobrazic pielęgnacji bez niego :) Chyba jestem teraz zmuszona aby kupować go do końca świata ale nie narzekam, bo naprawdę warto i widzę poprawę w kondycji swoich włosów Bardzo mnie on zachęcił do wyprobowania reszty serii, czego nie mogę się doczekać, patrząc na to jakie rewelacyjne efekty daje. Naprawdę spełnia wszystkie moje oczekiwania, czego nie zrobiły żadne wcześniejsze produkty tego typu :)
    Zalety:
    • nawilżający
    • nie obciąża, nie przetłuszcza włosów
    • wydajny
    • regenerujący
    • wygładzający
    Wady:
    • nic :) cena jest może wysoka ale dla mnie nie jest to wada przy takim produkcie