Olejki do włosów

Isana Hair Professional, Oil Care Haarol [Arganol & Pflege Haarol] Olejek do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 390 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 kwietnia 2025 o 17:16
    isana olejek
    Ten olejek to prawdziwa perełka za grosze. Używam go na końcówki i na suche włosy – świetnie wygładza, nadaje połysk i eliminuje puszenie. Ma lekką konsystencję, nie obciąża, nie skleja i nie zostawia tłustego filmu. Pachnie delikatnie, jak olejek arganowy. Jest bardzo wydajny – wystarczy kilka kropel, by zauważyć efekt. Idealny do codziennej pielęgnacji, zwłaszcza dla włosów suchych i zniszczonych
    Zalety:
    • działa
    Wady:
  • 30 marca 2025 o 22:21
    Perełka za grosze
    Fajny olejek, który obciąża włosów i nie skleja końcówek. Włosy są lśniące i miękkie, formuła jest lekka, nie natłuszcza - włosy wyglądają zdrowo i świeżo. Kosztuje grosze, a naprawdę fajnie działa.
    Zalety:
    • Nabłyszcza
    • Nie obciąża
  • 25 marca 2025 o 15:51
    Polecam
    Olejek powoduje to że włosy na końcówkach są bardzo miękkie i nie są rozdwojone. Jest on bardzo wydajny ponieważ nie trzeba używać dużej ilości żeby efekt był zadowalający.
  • 20 marca 2025 o 9:09
    Polecam!
    Jestem absolutnie zakochana w Isana Hair Professional Oil Care Haaröl! Moje włosy od zawsze były kapryśne – puszące się, przesuszone na końcach, a do tego matowe. Przetestowałam mnóstwo olejków, ale żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak ten. Po pierwszym użyciu moje włosy stały się miękkie, lśniące i cudownie gładkie. Nie ma tu efektu tłustych, obciążonych kosmyków – wręcz przeciwnie, włosy wyglądają zdrowo i są lekkie. A ten zapach! Delikatny, elegancki, utrzymuje się subtelnie przez cały dzień. Największy plus? Jest idealny zarówno na mokre, jak i suche włosy. Nałożony przed suszeniem ułatwia rozczesywanie i chroni przed wysoką temperaturą, a na końcówki po stylizacji dodaje im blasku i wygładza. Dodatkowy atut to skład – arganowy eliksir i pielęgnacyjne olejki działają cuda, a do tego produkt nie kosztuje fortuny. W tej cenie to prawdziwy hit. Na pewno zostanie ze mną na długo. Jeśli masz suche, puszące się lub zniszczone włosy – nie zastanawiaj się, to będzie Twój game-changer!
  • 17 marca 2025 o 13:14
    typowa perełka za grosze
    Olejek do włosów Isana to prawdziwa perełka, zwłaszcza jeśli szukasz czegoś skutecznego i niedrogiego. Ma dość lekką formułę, więc łatwo się wchłania i nie zostawia tłustego filmu na włosach. Na początku może się wydawać, że nie jest zbyt mocny, ale jak go użyjesz regularnie, to zauważysz, jak pięknie wygładza i nawilża włosy. Idealnie sprawdza się na końcówki, które często są suche i zniszczone – po tym olejku stają się bardziej lśniące i miękkie w dotyku. Co ciekawe, nie obciąża włosów, nawet jeśli masz je cienkie, więc nie musisz się martwić, że staną się oklapnięte. Moje włosy po nim wyglądają zdrowo i świeżo, a do tego zapach jest przyjemny, subtelny, ale długo utrzymujący się na włosach. Jeżeli szukasz czegoś prostego, ale efektywnego, żeby zadbać o końcówki i nadać włosom gładkości, to ten olejek będzie świetnym wyborem!