Olejki do włosów

L'Oreal Paris Elseve Magiczna Moc Olejków, Eliksir odżywczy `6 olejków kwiatowych`

Loreal Elseve Magiczna Moc Olejków Eliksir Odżywczy z Olejkami Marula i Kameliowym 100ml
Loreal Paris Elseve 100 ml
Elseve Eliksir Odżywczy 100 ml
L'Oréal Paris Elseve Eliksir Odżywczy

Nasi użytkownicy zostawili 685 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 kwietnia 2025 o 10:37
    Okej produkt na końcówki
    Produkt działa na końcówki w porządku, chociaż są lepsze i tańsze sera do tego. Niestety w składzie zapach jest dość wysoko, wyżej niż niektóre z olejków. Zdecydowanie na plus można dodać, że mimo bogactwa olejków, produkt nie obciąża włosów. Nie pozostawia końcówek tłustych, lecz jedynie dobrze zabezpieczonych.
    Zalety:
    • nie obciąża
    • chroni końcówki
  • 15 kwietnia 2025 o 17:15
    eliksir odżywczy
    Ten eliksir to moje włosowe złoto. Używam go na mokre i suche włosy – zawsze daje radę. Włosy są po nim miękkie, błyszczące i pachną obłędnie kwiatowo. Nie obciąża, nie przetłuszcza, nawet jak dam trochę więcej. Idealny na końcówki i do ujarzmienia puszenia. Działa jak luksusowy produkt, a kosztuje grosze. Polecam każdej, która chce mieć włosy jak z reklamy, bez wydawania fortuny.
    Wady:
    Surley
    3 kwietnia 2025 o 14:37
    Miód na moje końcówki
    Ten eliksir jest cudowny, chroni końcówki, nawilża, nie obciąża. Zauważyłam, że regularne stosowanie tej odżywki ma pozytywny wpływ na moje włosy, które są były dosyć niesforne i przesuszone. Jest wart swojej ceny - odżywia, wygładza i nadaje blask moim włosom!
    majanog
    5 marca 2025 o 9:07
    Zadowolona!
    Olejku używam od 4 miesięcy mam włosy suche i zniszczone po wcześniejszych zabiegach rozjaśniających. Olejek elseve jest świetny ułatwia rozczesywanie, nawilża i spaja końcówki. Wlosy pięknie sie błyszczą i wyglądają na zdrowe. Nie obciąża włosów i nawet po nałożeniu większej ilości nie przetłuszcza. Ma piękny kwiatowy zapach i jest bardzo wydajemy co jest plusem oczywiście! Ja na pewno kupię ponownie!
    Zalety:
    • wydajny, ładny zapach, nie przetłuszcza
  • 22 lutego 2025 o 15:53
    Świetny!
    Eliksir zamknięty jest w plastikowej, mieszczącej 100ml, ładnej buteleczce z pompką, dzięki czemu jest łatwy w użytkowaniu. Olejek bardzo ładnie pachnie (czuć kwiatową nutę ale tak obłędnie słodką). Po aplikacji utrzymuje się na włosach dłuższą chwile. Wygładza włosy i w niewielkim stopniu ułatwia rozczesywanie, nadaje również pięknego blasku. Eliksir ten odżywił moje włosy, nadał im zdrowszego wyglądu i pomógł w kryzysowej sytuacji (stosowany razem/naprzemian z olejem kokosowym oraz olejkiem arganowym, uratował pasmo moich włosów potraktowane rozjaśniaczem, a siwy dym widziałam ;/) Produkt jest bardzo ale to bardzo wydajny, jego termin ważności mija 18 miesięcy po otwarciu. Dostępny jest w niewielu drogeriach internetowych (np. Ekobieca.pl) i stacjonarnie (min. Rossmann) Nie przepadam za olejkami ale gdy moje włosy ulegną zniszczeniu to na pewno wrócę do tego eliksiru, bo wiem że im pomoże.