Olejki do włosów

L'Oreal Paris Elseve Magiczna Moc Olejków, Eliksir odżywczy `6 olejków kwiatowych`

notino.pl
Loreal Paris Elseve 100 ml
Loreal Paris Elseve 100 ml
Loreal Elseve Magiczna Moc Olejków Eliksir Odżywczy z Olejkami Marula i Kameliowym 100ml
Elseve Eliksir Odżywczy 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 686 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Nata_be
    7 maja 2025 o 17:41
    Dobry produkt do włosów
    Jestem zadowolona z L’Oreal Paris Elseve Magiczna Moc Olejków, Eliksir odżywczy 6 olejków kwiatowych. Ma bardzo ładny, elegancki zapach i świetnie sprawdza się do zabezpieczania końcówek. Używam go regularnie po myciu włosów i choć trudno powiedzieć, czy to tylko jego zasługa, to moje końcówki są zdrowe i nierozdwojone. Nie obciąża włosów, nie zostawia tłustej warstwy – idealny do codziennej pielęgnacji. Chętnie będę po niego sięgać dalej!
    Zalety:
    • Działanie
    • Dozownik z pompką
    • Wydajny
    Wady:
    • Cena bez promocji
  • 18 kwietnia 2025 o 10:37
    Okej produkt na końcówki
    Produkt działa na końcówki w porządku, chociaż są lepsze i tańsze sera do tego. Niestety w składzie zapach jest dość wysoko, wyżej niż niektóre z olejków. Zdecydowanie na plus można dodać, że mimo bogactwa olejków, produkt nie obciąża włosów. Nie pozostawia końcówek tłustych, lecz jedynie dobrze zabezpieczonych.
    Zalety:
    • nie obciąża
    • chroni końcówki
  • 15 kwietnia 2025 o 17:15
    eliksir odżywczy
    Ten eliksir to moje włosowe złoto. Używam go na mokre i suche włosy – zawsze daje radę. Włosy są po nim miękkie, błyszczące i pachną obłędnie kwiatowo. Nie obciąża, nie przetłuszcza, nawet jak dam trochę więcej. Idealny na końcówki i do ujarzmienia puszenia. Działa jak luksusowy produkt, a kosztuje grosze. Polecam każdej, która chce mieć włosy jak z reklamy, bez wydawania fortuny.
    Wady:
    Surley
    3 kwietnia 2025 o 14:37
    Miód na moje końcówki
    Ten eliksir jest cudowny, chroni końcówki, nawilża, nie obciąża. Zauważyłam, że regularne stosowanie tej odżywki ma pozytywny wpływ na moje włosy, które są były dosyć niesforne i przesuszone. Jest wart swojej ceny - odżywia, wygładza i nadaje blask moim włosom!
    majanog
    5 marca 2025 o 9:07
    Zadowolona!
    Olejku używam od 4 miesięcy mam włosy suche i zniszczone po wcześniejszych zabiegach rozjaśniających. Olejek elseve jest świetny ułatwia rozczesywanie, nawilża i spaja końcówki. Wlosy pięknie sie błyszczą i wyglądają na zdrowe. Nie obciąża włosów i nawet po nałożeniu większej ilości nie przetłuszcza. Ma piękny kwiatowy zapach i jest bardzo wydajemy co jest plusem oczywiście! Ja na pewno kupię ponownie!
    Zalety:
    • wydajny, ładny zapach, nie przetłuszcza