Lovely Snow Princess, Snow Dust (Piaskowy lakier do paznokci)

• 12 lipca 2014 o 19:36
    Bazarowy.
    Kupiłam lakier w kolorze białym zachęcona fajnym efektem poznanym dzięki lakierowi Wibo Glamour Sand, ale ta wersja to jakaś masakra... Może gdybym kupiła inny odcień, to zdanie miałabym lepsze, ale biały jest po prostu okropny. Zamiast obiecanego połyskującego białego piasku na paznokciach dostajemy tandetnie błyszczącą, nierówną brokatową, półprzezroczystą poświatę. Piasku to nie przypomina wcale, raczej nie do końca lśniący brokat. Efekt jest okropnie tandetny. Sam lakier też rozczarowuje. Schnie wieki, a nawet jak wyschnie z wierzchu to pozostaje miękki i podatny na wgniecenia. Trwałość marna, odpryskuje po 2 dniach. Cieszę się, ze kosztował grosze, bo naprawdę nawet ich nie był warty. Używam tego produktu od: zimy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 4 lipca 2014 o 13:56
    bajka
    Kiedy tylko zobaczyłam zapowiedź tych lakierów zachorowałam. Chciałam mieć je wszystkie, ale ostatecznie przygarnęłam tylko srebrny z numerkiem 3. Złoty to była nie moja bajka, a białego NIGDZIE nie widziałam (ale z blogów wyczytałam, że nie jest wybitny, jeśli chodzi o efekt i krycie). Srebrny JEST wybitny. Do krycia potrzebuje dwóch warstw, schnie szybko do piaskowej struktury. Wygląda bajecznie, w słońcu drobinki mienią się jak szalone, połyskują pod różnymi kątami, iskrzą jak śnieg. Brokat jest grubszy i drobniejszy, co potęguje ten efekt. Zachwycający! Pędzelek wygodny. Zmywanie męczące jak to z takimi lakierami. Ale przy tym jak ten lakier wygląda (i dobrze trzyma się) na paznokciach, mogę mu wybaczyć zmywanie. Cena bajecznie niska, ale niestety to już niedostępna limitowanka. Używam tego produktu od: 1 tydzień Ilość zużytych opakowań: część 1 opakowania
    Mroofa
    7 czerwca 2014 o 18:18
    Super
    Posiadam cały zestaw i każdy z nich uwielbiam. Lakiery mają super pigmentację i szybko wysychają. Efekt piasku jest bardzo ładny i nie ściera się szybko. Naprawdę super jakość za niską cenę. Używam tego produktu od: Krócej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: 3
  • 12 kwietnia 2014 o 20:32
    fajny efekt za niewielką cenę (kolor biały/srebrny)
    Używam w zasadzie zwykłych lakierów pastelowych w najróżniejszych i do frencha, nie przepadam za brokatami i nie miałam do czynienia z lakierami strukturalnymi. Lakier Lovely kupiłam poniesiona promocyjnym szałem i być może jako rekompensatę za brak śniegu pod koniec roku ;) Mówiąc krótko, byłam niesamowicie zadowolona z zakupu: + daje świetny efekt szronu (albo śniegu) na paznokciach; brokat ładnie, \'nienachalnie\' się mieni jak zmrożony śnieżek; ma też podobną strukturę, która mimo wszystko nie jest nadmiernie chropowata, lakier przyjemnie się nosi; + w/w efekt nie wygląda tandetnie - brokat jest dość stonowany; + lakier łatwo i równo się nakłada; + jest wytrzymały; przy pracach domowych 3 dni, a czasem zmywałam go dopiero po 5 dniach. + pomimo upływu 5 miesięcy lakier który pozostaje w buteleczce nadal jest w świetnym stanie; + wydajny, po jednym nałożeniu efekt jest wystarczający, a 2 warstwy dają efekt niemal jak sztuczne paznokcie; + nie niszczy paznokci; jedyny minus: zmywa się trudniej niż normalny lakier, trzeba przemyć 2 raz aby usunąć resztki brokatu. Polecam! Używam tego produktu od: 5 mc Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe
  • 26 marca 2014 o 0:06
    Najlepszy!
    Mam srebrny i złoty. Od razu mówię - nie nakładam ich bezpośrednio na paznokieć, ale na warstwę innego lakieru (jasnego), a następnie nakładam ten piasek. + świetny efekt, wiele osób pytało, jak to zrobiłam + wymieszanie brokatu z efektem piasku, nie wygląda dzięki temu kiczowato + trwały + nawet bez topu nie haczy niczego, jak inne piaski + niska cena + dwoma płatkami daję radę zmyć obie ręce (a mam dość długie paznokcie) + dobrze się nakłada Minusów nie zaobserwowałam :) Używam tego produktu od: od trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa lakiery