Olay Complete Care, Krem odżywczy na noc

• 30 sierpnia 2012 o 23:47
    Koszmar
    Krem jest tragiczny. Wydałam 20 zł w błoto. Po tygodniu używania strasznie mnie podrażnił. Nie miałam tak po żadnym kremie. Takim oto sposobem krem wylądował w koszu. Co więcej kiepsko nawilża a o jakiejkolwiek regeneracji nie ma mowy. Używam tego produktu od: używałam przez tydzień Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    82lena
    15 czerwca 2012 o 10:00
    dobry i drogi
    Uzywałam tylko próbki - mała tubka Bardzo byłam zadowolona - choć może mógłby byc troszeczkę mniej tłusty jak dla mnie efekt nawilżenia - zauważalny po kilku dniach dla mnie ta firma ma super kremy - choć ceny odstraszają czasem ;( Używam tego produktu od: 2010 Ilość zużytych opakowań: próbka 3ml
    lenaa88
    11 maja 2012 o 16:18
    uwaga alergicy
    Nie wiem o co chodzi z kremami olaya ale to już drugi krem który u mnie spowodował wysyp dziwnych małych swędzących grudek na twarzy. Już w momencie nałożenia go na twarz poczułam że coś jest nie tak, ale myślałam że może krem działa? Kiedy wstałam rano zauważyłam na twarzy kilka dziwnych małych krostek ale zignorowałam to obwiniając o to moją kapryśną cerę. Dopiero wieczorem przy zmywaniu makijażu zauważyłam jaką katastrofę uczynił mi na skórze ten krem. Grudka na grudce i krostka na krostce. Twarz leczyłam przez miesiąc. Krem użyty raz wylądował w koszu. Nigdy więcej nie kupię i ostrzegam dziewczyny które mają alergiczna skórę. Używam tego produktu od: użyłam raz Ilość zużytych opakowań: 1 które całe wylądowało w koszu
  • 16 maja 2011 o 12:42
    kolejny uczuleniec
    plusy: -świetnie nawilża, -szybko się wchłania, -nie szczypie tylko trochę się lepi, po kolejnym zakupie okazało się, że to on mnie uczulał, minusy: może wywoływać wysyp trądziku, radzę uważać
  • 4 kwietnia 2011 o 2:29
    Chyba tylko do suchej skóry.
    Jak w tytule. Mam cere mieszana. Pomimo to kupiłam ten krem bo uważam,że na noc krem nawilżający nie wystarczy. Jestem rozczarowana. krem ma dosyć lekka konsystencje, mimo to twarz świeci się znacząco po nałożeniu. I co najgorsze : ZAPCHAŁ MNIE. Po co mi takie nawilżenie skoro teraz musze stosować preparaty wysuszające, aby pozbyć się zaskórników itp??! W stosowaniu jest nieprzyjemny. Po nałożeniu nie mogłam się pozbyć uczucia, że mam brudną twarz Dwie i pół gwiazdki za to, że podpasował mojemu chłopakowi, który ma suchą skóre. Może właśnie na takiej cerze się sprawdzi. Używam tego produktu od: 3msc Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe, kilka podejść i oddane:)