Dermika Biogeniq 35+, Krem nawilżająco - wzmacniający na dzień i na noc

Ann2207
    28 sierpnia 2018 o 18:07
    Taki normalny.
    Kupiłam go z dużą nadzieją że poprawi mi stan cery. Przeczytałam wcześniej recenzje. Na początku przez jakiej pierwszy tydzień byłam zachwycona. Cera jaśniejsza i nawilżona. Coś poszło nie tak, krem jest za gesty i rolował się. Nie nadaje się pod makijaż. Koniec w końcu mnie zapchało. Znalazłam sposób, robiłam przerwy w używaniu i udało mi się go zużyc. Opakowanie ciężki szklany słoiczek lubię takie. Szata graficzna minimalistyczna, przyjemna. Z wszystkiego to najbardziej lubię zapach już nie pamiętam kiedy tak miałam ładnie świeżo pachnący krem. Kupiłam w Rossmannie. Nie wpłynął znacząco na poprawę stanu cery a w tym celu go kupiłam.
    Zalety:
    • Ciężki szklany słoiczek.
    • Świeży zapach.
    Wady:
    • Po dłuższym używaniu zapchało mnie.
    • Za gesty, rolował się i tym samym nie nadaje się pod makijaż. Tyłka na noc.
    bkt
    19 maja 2017 o 22:10
    Zadowalający
    Kupiłam ten krem kilka miesięcy temu skuszona świąteczną promocją i znaczną obniżką (to zresztą częsta sprawa z naszymi rodzimymi kosmetykami). Solidny szklany słoiczek i zielony kolorek na opakowaniu zimą wydawały mi się szczególnie atrakcyjne :) Konsystencja kremu jest gęsto śmietankowa, bardzo przyjemnie stapia się ze skórą, wyraźnie ją nawadniając, odżywiając i wygładzając. W odróżnieniu od innych kremów Dermiki ten nie miał zbyt wyraźnego zapachu, a ja akurat lubię, kiedy krem jakoś pachnie. Tegoroczna zima nie była zbyt mroźna, więc kremu używałam przez większość czasu, bo świetnie koił przesuszoną ogrzewaniem skórę. Najczęściej stosowałam go na noc i spełniał swoje zadanie. Chętnie do niego kiedyś powrócę!
  • 9 grudnia 2015 o 12:02
    dobry, ale jak dla mnie trochę tłusty
    Krem kupilam zachecona opiniami na wizazu, bo akurat konczylo sie moje smarowidlo. Plusy: + nawilzenie + zapach + wygladzenie skory + regeneracja skory Minusy: - lekko zapycha mi skore (jest jakby za ciezki?) - nie wchlania sie szybko Poza tymi dwoma minusami, krem jest naprawde w porzadku, po kilku aplikacjach zauwazylam pierwsze dobre efekty, ale chyba teraz bede go stosowac tylko na noc. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 29 sierpnia 2015 o 7:04
    Ulubiony
    Aktualnie mój faworyt. Ładnie pachnie, dobrze nawilża, likwiduje przesuszenia na skórze. Nie jest tłusty, dobrze sie wchłania, jednoczesnie zostawiając delikatny film na twarzy. Uniwersalny, na noc i pod makijaż. Jak dla mnie - ideał. Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 całe
  • 25 maja 2015 o 23:08
    gdyby się nie rolował - byłaby piąteczka
    a tak odejmuję 1 gwiazdkę. Krem wybrałam po przeczytaniu opinii na wizażu. (przyznam, że coraz częściej w ten sposób podejmuję decyzje zakupowe) I muszę przyznać, że krem jest wspaniały (nawet dla osób nie będących w przedziale 35+ ;) ): + mam wrażenie, że odmładza- wygładza płytkie zmarszczki, + doskonale nawilża //choć nie w taki "wodnisty sposób", + idealny pod podkład, +mega wydajny // 2x bardziej niż kremy, których dotąd używałam + dość szybko się wchłania //zostawia taki leciutki , leciutki lipidowy film- ale serio- jako osoba niecierpiąca zjawiska "filmu na twarzy", powiem przekornie- to jest miłe uczycie- a nie tłusta lepkość, jak to na ogół bywa Dodatkowo- piękne opakowanie i "zapach mokrych liści i gałązek"- uzupełniają listę niewątpliwych plusów- choć jest to dla mnie kwestia drugorzędna w ocenie kremu. Niestety jest jeden mega wielki minus: - krem się ROLUJE!//odkryłam zjawisko "rolowania kremu" używając tego produktu - i jest - powiedzmy- "nie tani" Teraz używam drugiego słoiczka- który dostałam w prezencie- mama widząc , że go używam, zrobiła mi niespodziankę. Wątpię bym kupiła trzeci... Używam tego produktu od: ponad 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe, w trakcie 2