Mixa Regeneracja, Krem na suche strefy 40 %

• 13 marca 2016 o 22:49
    GENIALNY! mój numer jeden na SOS
    Ten krem jest rewelacyjny! Natknęłam się na niego w Rossmanie, był przeceniony, bo było zepsute wieczko. Mnie natomiast takie rzeczy nie przeszkadzają, dlatego postanowiłam go zakupić i przetestować. Na moją strasznie suchą skórę na rękach i piętach jest jak plaster. Szybko niweluje uczucie spierzchnięcia i szorstkości. Jest przy tym mega wydajny jak dla mnie. Na bank zakupię kolejne opakowanie, zawsze warto mieć taki kosmetyk w swojej szafce. A co najważniejsze! Jest mega delikatny dla skóry i nie uczula! Szybko się wchłania, pozostawia przyjemny w dotyku film. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 lipca 2015 o 9:11
    Polecam!
    Polecam z czystym sumieniem! Krem (choć bardziej przypomina maść) naprawdę potrafi zdziałać cuda. Jest wydajny. I mimo tego, że jego konsystencja nie do końca mi odpowiada, to nawet po nałożeniu nie ma aż takiego dyskomfortu, jak to po niektórych tłustych kremach. Niestety przy końcówce bardzo ciężko wycisnąć go z tubki. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
  • 8 maja 2015 o 19:19
    jednak nie
    używam maści ze sterydami, która wysuszają skórę dłoni i dlatego wiele kremów do rąk już używałam, także MIXę. Konsystencją przypomina glicerynę, pozostawia tłustą warstwę, długo się wchłania,spękane i suche miejsca dalej pozostają suche tuba z grubego plastiku, cięzko się wyciska, zwłaszcza jak się już kończy. Używam tego produktu od: treci miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 5 maja 2015 o 21:11
    zdecydowanie tak!
    nie znoszę kremów do rąk i stóp, używam jak muszę, w sytuacjach, kiedy moje dłonie sa tak zniszczone, że aż popękane - wystarczy 1 noc z warstwa kremu i następnego dnia są jak nowe :) konsystencja super, wchłania się dość szybko i daje ukojenie; jest lekko tępa, ale to dobrze, bo nie wylewa się w ilościach nadmiernych na dłonie; zapach neutralny; poleciłam mamie, która musiała używać kremu codziennie ze względu na wysuszone dłonie, teraz robi to co 3-4 dni :) stwierdziła sama, że lepszego kremu nie miała. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Mimie
    21 kwietnia 2015 o 12:45