Saponics Szampon do włosów delikatnych i normalnych

Gunesh
    22 października 2013 o 12:41
    najlepszy szampon jaki znalazłam
    Szampon dobrze myje. Nie podrażnia skóry głowy co w moim przypadku jest bardzo ważne. Włosy są po nim lekkie,ale co mnie bardzo cieszy trochę sztywniejsze ( Włosy miękkie i cienkie). Po dwukrotnym myciu trochę kołtuni i trzeba użyć odżywki. Opakowanie ładne, poręczne. Konsystencja rzadka, ale takie są naturalne produkty. Jak na razie nie znalazłam lepszego. Używam tego produktu od: od 1,5 roku z przerwami Ilość zużytych opakowań: pięć
  • 7 czerwca 2012 o 16:59
    kolejny dobry produkt farmony
    Zdecydowanie przywraca puszystosc wlosom, nie polecam osobom ktore lubia miec sliskie, lsniace i blyszczace wlosy bo tego wam ten szampon nie da no ale mozna uzyc nablyszczacza lub jakiegos innego psikacza jedwabiu lub olejku arganowego etc, po samym szamponie wlosy sa dosc matowe ale dla mnie to plus bo wole objetosc i puszystosc niz przylizany blysk... Wlosy mniej wypadaja i sa mocniejsze. Bardzo pozytywne efekty, zapach ziolowy przyjemny. Używam tego produktu od: 3tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 duze
  • 22 sierpnia 2010 o 12:14
    Ziołowa pielęgnacja
    To bardzo delikatny szampon, zawiera wysoko w składzie ziołowe ekstrakty. Dba o kondycję włosów, nie wzmaga przetłuszczania, sprawia że włosy są sypkie i bardziej lśniące. Zapach ma bardzo subtelny, ziołowy z przewagą pokrzywy - mnie odpowiada. Niestety jest bardzo mało wydajny - rzadki i słabo się pieni, przez co trzeba go więcej nakładać. Rekompensuje to niska cena i duża pojemność. Na pewno sięgnę po niego ponownie, ale też wypróbuję inne ziołowe szampony Farmony. Używam tego produktu od: prawie dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
    i_lonka
    10 sierpnia 2010 o 0:19
    dobry, ale...
    Faktycznie przywraca objętość i puszystość włosom. Ma jednak jedną podstawową wadę: powoduje, że włosy są sztywne i nie chcę się układać. Może nie działać tak na inne włosy:). U mnie się nie sprawdził. Podyskutowałabym też nad jego "wrażliwością", osoby skłonne do podrażnień skalp powinny uważać, walce nie jest taki delikatny - wywołuje swędzenie. Nad wydajnością Farmony nie trzeba się rozpisywać, podpisuje się pod pozostałymi opiniami - super NIEwydajny. Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:1
    div58
    22 stycznia 2010 o 13:52
    delikatny
    dobry szampon słabo się pieni, jak większośc naprawdę ziołowych nie jest najwydajniejszy i nie zawsze można go dostać, ale warto spróbować, bo jest naprawdę łaskawy dla włosów- po dłuższym czasie stosowania można zauważyć różnicę oczywiście do szamponów ziołowych trzeba się przyzwyczaić, bo większości plączą one włosy, mnie też ;) ale włosy są po nich dłuzej swieze, puszyste i takie...lekkie nie bedzie raczej odpowiedni dla osob, ktore stosuja dużo środków do układania włosów, myślę, ze jest zbyt delikatny by je zmywac podoba mi sie jego słaby zapaszek i brak koloru do opakowań farmony sie juz przyzwyczaiłam, ale faktycznie ten otwór mogliby zmniejszyć lubię do niego wracać, bo nie obciąża włosów Używam tego produktu od:ponad roku Ilość zużytych opakowań:2-3