AA Kolagen Źródło Młodości, Krem na dzień ujędrniająco - witalizujący do cery tłustej i mieszanej

• 5 listopada 2015 o 13:04
    Ideał którego już nie kupię...
    Kupiłam tylko raz, potem krem wycofano z produkcji. PLUSY - idealnie sie wchłaniał - wydajny na tyle na ile miał datę ważności - rozprowadzał się idealnie - dawał uczucie lekkiego ujędrnienia skóry - nadawał się bardzo dobrze pod makijaż MINUSY - dla mnie brak Nie mogę znaleźć jego "następcy" . Próbowałam z AA ultra nawilżanie, ale brakuje tego ujędrnienia. Używam tego produktu od: przez około pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 maja 2014 o 16:45
    Dobry
    Dobry krem dla cery mieszanej. Ja właśnie taką mam, więc mogę go polecić z czystym sumieniem.Lekki krem, którego działanie widać już po kilku użyciach.Bardzo wygładził moją twarz.Używam go zarówno na dzień jak i na noc. - dobrze nawilża, ujędrnia - nie podrażnia, nie zapycha -bardzo lekki, szybko się wchłania - ładny delikatny zapach - idealny pod makijaż
  • 4 kwietnia 2014 o 13:20
    wielka niewiadoma
    Pierwszy raz mam tak duży problem z jednoznaczną oceną kosmetyku. Po wyjęciu z opakowania ląduje w moich dłoniach toporne plastikowe białe opakowanie i żeby jeszcze bardziej popsuć pierwsze wrażenie, po otwarciu mazidło które pachnie dość nieszczególnie. Konsystencja dość gęstawa jak dla mnie, ale o dziwo szybko wchałaniająca się i nie pozostawiająca filmu, którego tak bardzo nie lubią tłuste cery. Podkład nałożony na krem trzyma się zdecydowanie dłużej niż przy poprzednim kremie którego używałam na dzień. Do tego 2 razy w ciągu dnia chusteczki matujące (inglot) i nie ma potrzeby dodatkowego matowienia. Nie zapycha nie uczula. I tyle, jak dla mnie ten krem nic więcej niż robi, zapewnienia producenta są mocno na wyrost. Trzy * to wszystko co mogę dać temu kremowi. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3 pierwszego opakowania
  • 18 stycznia 2014 o 14:41
    polecam
    Moja cera 40+ jest zachwycona tym produktem. Fajny, lekki krem, którego działanie pozytywnie mnie zaskoczyło. Kiedyś myślałam, że trzeba wklepać tonę kremu, by zobaczyć jego działanie, a teraz widzę, że ten delikatny krem może zdziałać cuda, jeśli nałoży się go w odpowiedniej ilości: Zalety : + nie podrażnia, nie uczula, nie powoduje zapychania skóry + bardzo lekki, kremowa i delikatna konsystencja przyjemnie i szybko się wchłania + nie pozostawia tłustych plam na skórze, jest prawie niewyczuwalny, dlatego świetnie sprawdza się pod makijaż + cena w granicach przyzwoitości ;-) + dobrze nawilża, skóra nie jest napięta, ani ściągnięta + ujędrnia lekko i wygładza zmarszczki + poprawia koloryt cery Wad nie zaobserwowałam, polecam również tym, których cera nie jest szczególnie tłusta, bo do mieszanej również ten krem świetnie się nadaje! Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1