Lancome Primordiale Levres (Odmładzający balsam do ust)

dreifra
    24 grudnia 2010 o 15:31
    Dobry
    Ogólnie mam bardzo przesuszone wargi, więc zdaje sobie sprawę, że ten produkt mógłby do końca nie zadziałać. No cóż ale wypełnia usta dodaje nawilżenia i natłuszczenia. Tylko mógłby jakoś pachnieć, bo w ogóle go nie czuć no cóż dla niektórych może to być plus. Nakładam go na usta i na okolice ust i się sprawdza, ładnie wygładza. Poza tym jest bardzo wydajny wydaje mi się że go mam i mam i zużyć nie mogę. Nakładam go na noc w celu lepszego odżywienia a na dzień stosuje carmex lub jakąś pomadkę, Plusem jest też opakowanie z pompką które ułatwia aplikację no i się nie "grzebie" w kremie. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Lea_
    24 listopada 2010 o 11:24
    Dobry
    Hmmm nie wiem co napisać o tym balsamie. Generalnie jest dobry, nawilża, wygładza usta, nie zauważyłam efektu powiększenia ale na tym mi nie zależy. Nie wiem, za taka cenę spodziewałam się cudów a dostałam balsam jakich wiele. Nie jest zły, po prostu nic w nim nadzwyczajnego. Na noc wolę posmarować usta miodem i osiągam podobny efekt. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 sierpnia 2004 o 14:46
    świetny
    idealny produkt na suche usta, bardzo dobrze je wygladza, nawilza i zmiekcza, przygotowuje do nalozenia szminki. Wygodne opakowanie z dozownikiem.
    pixie7
    21 marca 2004 o 11:03
    Pomoc dla suchych warg
    Dla mnie super. Fantastycznie nawilża usta, wygładza ich powierzchnię, znikają drobne zmarszczki, usta są zdecydowanie bardziej miękkie i jakby lekko bardziej wypukłe (rozumiem, że to przez związanie wody na ich powierzchni). Preparat o niezwykle delikatnej konsystencji. Ma jeden minus: błyszczyki sie na nim ważą, burzą całą tą misterną "siateczkę" i powstaje kaszka na ustach. Pod pomadkę można stosować bez problemu. Ja używam po prostu tylko na noc.