Sally Hansen Creme Hair Bleach Wybielacz do włosów na ramionach, nogach i twarzy

Sally Hansen 2010 Wybielacz Do Wlosow Na Ciele 29,5g

aliassa
    31 października 2015 o 10:36
    A gdzie konkurencja?
    Zadziwia mnie brak takich kosmetyków na rynku. Zarówno w sklepach stacjonarnych, jak i ofertach innych firm. Spowodowałoby to z pewnością poprawę jakości tego kosmetyku, na skutek rywalizacji firm. Jednak sam fakt istnienia takiego cuda jest na olbrzymi plus! Drogie panie: NIE CHWYTAJCIE ZA ŻYLETKI. Ja Sally używam do rozjaśnienia włosków na rękach i okolicach brzucha, gdzie owłosienie nie jest intensywne, ale najzwyczajniej widoczne i nieestetyczne. Szczególnie zimą nie lubiłam odkrywać swoich rąk. Teraz się czuję pewniej. Żyletki nie polecam, z doświadczenia innych pań skóra na rękach jest po niej straszna, kująca wręcz. Laserowe usuwanie to już dla mnie radykalizm. Zatem to rozwiązanie jest najlepsze! Jeśli chodzi o trwałość, to wiosenna aplikacja (podwójna, jak zaleca producent) utrzymała się do końca lata. Zimowa nie jest efektywna, ale faktem pozostaje, że włoski przy cyklicznych aplikacjach są jaśniejsze niż przed. Sama aplikacja nie jest trudna, raz szczypie mniej, raz bardziej. Cena przystępna. Naprawdę polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
    karla54
    22 sierpnia 2015 o 15:12
    Może być
    Gdy czytałam opinie o tym właśnie rozjaśniaczu, myślałam, że to będzie strzał w 10. Niestety jednak tak nie było. Minusy: - po tygodniu włoski stają się ciemniejsze - rozjaśnia włoski tylko, które są na powierzchni, pod spodem jednak są ciemne - piecze - cena i dostępność, szukałam wszędzie i nigdzie nie znalazłam tego produktu za 30-40zł tylko aż za 70 Plusem jest to iż przez pare dni naprawdę jest wszystko ładnie rozjaśnione. Używam tego produktu od: 2 miesiący Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 20 stycznia 2015 o 20:47
    JAK NAJBARDZIEJ NA TAK
    Produkt super rozjaśnia włoski żadnych podrażnień starcza na długo ogólnie same plusy tylko że teraz trzeba za niego zapłacić 70 zmiast 30 ;/ również szkoda że jest tak mało dostępny i nie jest tak popularny za co właśnie odejmuje poł gwiazdki Używam tego produktu od: 4lata Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    ireeena
    29 czerwca 2014 o 21:53
    Dobry ale drogi
    Zamówiłam kiedyś na Allegro dwa opakowania. rozjaśniacza Sally Hansen. Ceny nie pamiętam, ale na pewno nie była niska, w każdym razie teraz jedno kosztuje ok. 30zł. Użyłam zgodnie z zaleceniami i owszew efekt fajny, ale krótotrwały. Kilka dni temu z lekkimi wątpliwościami kupiłam sobie rozjaśniacz do włosów (na głowie) Delia. Wg instrukcji powinno się go trzymać ok. 20-40min. Jako, że chciałam sobie trochę rozjaśnić końcówki włosów resztą specyfiku potraktowałam swoje ręce, całe pokryte ciemnymi, długimi włosami. Zaraz po nałożeniu pojawiło sie pieczenie, swędzenie podobne w przypadku użycia Sally Hansen. Z samego początku byłam skłonna trzymać rozjaśniacz zalecane 20min ale na szczęście poszłam po rozum do głowy i po niecału 10 zmyłam. EFEKT NIESAMOWITY ! Włosy jaśniutkie jak nigdy! POLECAM ROZJAŚNIACZ DELIA - koszt 6zł zamiast 30zł za Sally Hansen a efekt taki sam jak nie lepszy. Aha i efekt po Sally Hansen utrzymuje się bardzo krótko, ok. 2 tyg. Delią farbowałam dzisiaj więc nie wiem ile w tym przypadku będzie się utrzymywał ale nawet jakby efekt miałby być podobnie krótki to nie żal mi będzie tych 6zł :) Także zachęcam spróbować. Tylko proszę Was nie trzymajcie fabry dłużej niż 10 min !!! :) Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    hiss
    23 marca 2014 o 10:50
    SKUTECZNY!
    Jedyny minus to swędzenie gdy krem jest nałożony na skórę... Wybiela elegancko! Użyłam go dopiero raz. Przede wszystkim by rozjaśnić włoski na rękach, które były niestety ciemne i w dość dużej ilości... teraz wygląda super :) są jaśniutkie i nie rzucają się w oczy. Wybieliłam też wąsik, równie skutecznie. Nie wiem jak długo efekt się utrzyma, ale preparatu jeszcze sporo zostało, zobaczymy. Minusy to kiepska dostępność, to okropne swędzenie (może mnie ulucza w jakiś sposób, bo mam wrażliwą skórę) i mało wygodny pojemniczek, bo jak wleje się sporo preparatu to ciężko wymieszać by nic się nie wylało. Ale co tam, można wybaczyć bo działa perfekcyjnie :) Używam tego produktu od: jeden raz Ilość zużytych opakowań: używam 1