Max Factor Aqua Lash (Tusz wodoodporny wydłużająco - pogrubiający)

• 31 lipca 2011 o 14:06
    Rewelacja
    Szkoda, że produkt jest już wycofany ze sprzedaży. Prawdziwie wodoodporny produkt w bardzo dobrej cenie. Przez 10 lat mój absolutny faworyt. Nie kruszy się, nie sklejał się podczas sesji zdjęciowych z udziałem dużej ilości wody. Panny młode mogły się wzruszać do woli. Szukam wciąż kosmetyku, który mu dorówna jakością i trwałością. Bez problemu usuwałam go preparatem stosowanym do demakijażu w charakteryzacji.
  • 1 lipca 2010 o 12:32
    Mój tusz od lat
    Jak dla mnie najlepszy tusz jakiego używałam pogrubia, wydłuża i ładnie separuje rzęsy, juz od dłuzego czasu próbuje innych, bo ten niestety jest wycofany ze sprzedaży i mozna go dostać tylko na allegro, niestety żaden nie jest podobny do Aqua. I jest naprawdę wodoodporny, dobrze zmywa go dwufazowy płyn do demakijażu oczu. Używam tego produktu od:5 lat Ilość zużytych opakowań:
  • 2 marca 2010 o 19:09
    Polecam
    Tusz jest bardzo dobry utrzymuje sie tak dlugo az sama go nie zmyje. Nawet po imprezie jak go nie zmyje to nad ranem nie mam rozmazanych oczu. Latwo sie naklada, mozna zlapac nawet te male rzesy. Nie skleja. Pogrubia. Tylko dlatego nie wiem czy go kupie ponownie, bo chce sprobowac innego. Ewentualnie wroce do MF Aqua Lash ;) Używam tego produktu od:2 lata Ilość zużytych opakowań:2
  • 18 marca 2009 o 16:29
    Niezawodny nad wodą.
    Idealny dla kobiet, którym zależy na delikatnym podkreśleniu rzęs, jak najbardziej nadaje się więc do pracy lub do szkoły. Ponadto polecam osobom aktywnym, które nie mają czasu na ciągłe poprawianie i sprawdzanie stanu makijażu. Po całym dniu mam pewność, że tusz nadal dobrze się trzyma. Ogromnym plusem w jego przypadku jest to, że towarzyszy mi często przy spontanicznych wypadach na basen, nad jezioro lub morze - ani słona woda, ani chlorowana basenowa nie powodują, że po wyjściu wyglądam jak clown, tudzież panda :) Używam tego produktu od: ..dłuższego czasu Ilość zużytych opakowań: 2
    Seszat
    7 grudnia 2008 o 20:24
    Szału nie ma
    Trudno stwierdzić jak to jest z jego wodoodpornością, gdyż nie testowałam na basenie... w codziennym użytkowaniu niestety się rozmazuje. Bardzo ciężko go zmyć, jeszcze nie trafiłam na specyfik, którym udałoby się go zmyć w 100 %. Nie podkręca rzęs, lekko pogrubia i wydłuża. Naprawdę mógłby być lepszy. Używam tego produktu od: od lipca Ilość zużytych opakowań: ciągle pierwsze