Kolastyna Iluminacja, Krem na noc rozświetlająco - przeciwzmarszczkowy

Maaaxi
    21 marca 2015 o 9:54
    Średniak
    Ten kremik jest troszkę lepszy od wersji na dzień .Bardzo ładnie pachnie i naprawdę nawilża skórę twarzy. Stosowany systematycznie pomaga utrzymać prawidłowy poziom nawilżenia skóry. Kupiony za 12 zł i za taką cenę polecam. Natomiast cena bez promcji 20 -25 zł lekka przesada ... :) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania
    agness8
    11 grudnia 2014 o 14:41
    zwyczajny krem
    to zwyczajny krem nic nie robi z tych rzeczy które są obiecywane, może nawilża ale to za mało. Może trzeba kupić kolejne opakowanie ale po pierwszym jestem rozczarowana, żadnej poprawy. Poszukiwanie naprawdę dobrego kremu trwa nadal Używam tego produktu od: miesięca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 12 sierpnia 2014 o 17:33
    Niezły, zwyczajny kremik :)
    Pierwsze wrażenie było oszalamiające. Krem prezentuje się wręcz luksusowo: eleeganckie opakowanie, zgrabny słoiczek... no i zapach. Zapach i konsystencja porównywalne z kremami z naprawdę wysokiej półki. Po oszołomieniu przyszedł czas na pragmatykę. Krem zostawia film, który na noc nie bardzo przeszkadza, ale jest. Nie zauważyłam spektakularnej różnicy - skóra wydawała się bardziej świeża na początku stosowania, ale potem nie widziałam żadnej różnicy (o przeciwzmarszczkowym działaniu nie wspominam, bo zmarszczek jeszcze nie mam). Przy końcu opakowania zaczął mnie dodatkowo podrażniać (pierwszy raz miałam taką sytuację, że dopiero przy końcu słoiczka zaczęły pojawiać się reakcje alergiczne): czerwieniały mi oczy, piekła skóra. Myślę, że jest bardzo przeciętny i tak go oceniam. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie i na razie ostatnie
    Monacco
    19 marca 2014 o 22:57
    Dziewczyny,ostrzegam może zapchać!
    Krem jak na noc jest rzadki,ale ma przyjemną konsystencje,powiedzialabym że raczej byłby dobry na dzień gdyby nie fakt że skóra się po nim świeci...i gdyby: a) nie zapychał!!!!!! b)cokolwiek robił ze skóra c)gdyby rozświetlił ją tak jak sama nazwa tego kremu wskazuje d)nawilżył ją w jakimś większym stopniu Wydalam na niego 12.99 w promocji,normalnie kosztuje około 20 zł,uzywam go na szyje i do rąk. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 9 marca 2014 o 23:14
    Dość dobry ale nie na noc...
    Kremik kupiłam chcąc rozświetlić moja zmęczoną cerę oraz wygładzić pojawiające się pierwsze zmarszczki :( Niestety nie udało mi sie to z tym kremem. Po prostu krem jest mało treściwy jak na noc.Moja skóra pomimo, iż przetłuszczająca się wchłania go tak szybko, że po chwili nie ma go praktycznie na skórze. Dla mnie więc jest to za mało jak na krem mający odżywić moją skórę nocą. Obecnie smaruję się nim w dzień pod makijaż i nawet zdaje egzamin choć na pewno nie w kwestii przeciwzmarszczkowej. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 duże