Estee Lauder Lucidity Puder sypki

• 27 października 2015 o 14:50
    Lubimy się :)
    Puder cudowny, drobniutki, idelanie stapia się ze skórą, skóra nie błyszczy się i wygląda bardzo naturalnie. Ubolewam nad tym, ze jest niedostępny w PL. Koleżanka w USA mi zakupiła, ale u nich też juz wycofują. Jak dla mnie puder znakomity, wielkie pudełko, delikatny swieży zapach, nieodczuwalny na twarzy. Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania
  • 12 sierpnia 2015 o 14:07
    Szkoda, że go wycofali
    Duże opakowanie, które wygląda pięknie i luksusowo i mieści świetny, przyjazny skórze kosmetyk. Drobno zmielony, naturalny odcień, lekkie drobinki rozświetlające - to plusy. Matowi, świetnie wykańcza makijaż, odświeża skórę. Nie mam zastrzeżeń, prócz jednego : dlaczego go wycofali? Używam tego produktu od: kiedyś Ilość zużytych opakowań: jedno
    Pers
    19 września 2014 o 10:40
    super
    Dotychczas używałam tylko i wyłącznie pudru prasowanego. Ten jest moim pierwszym puderem sypkim, mam odcień 03 MEDIUM. Puder jest drobniutko zmielony, idealnie się rozprowadza, nie pozostawia plam, nawet jesli nałożysz go za raz po aplikacji podkładu.Doskonale matuje, Skóra wygląda na wypoczętą. Jego jedną z wielu zalet jest również wydajność, opakowanie to az 21 g!!!!!!!! Używam tego produktu od: od poł roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 17 września 2014 o 18:37
    Całkiem ok
    Mam bardzo jasną karnację, więc pani w douglasie doradziła mi kolor 01 light. Po nałożeniu jest super, niestety po krótkim czasie ciemnieje :( Gdyby nie to, byłby to idealny puder wykańczający. + bardzo wydajny + łatwa aplikacja + matuje + pozostawia twarz idealnie wygładadzoną, taką gładką w dotyku + za tak duże opakowanie, cena też jest plusem Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 pudełeczko
  • 23 lutego 2014 o 11:25
    Bardzo dobry puder
    Kupiłam ten puder za namową konsultantki z Sephory i nie żałuję. Mam kolor 02 light medium, dla mnie idealny. Sam puder jest bardzo drobno zmielony, mamy aż 21 gram produktu. U mnie sprawdza się idealnie. Matuje, jednocześnie rozświetlając. Nie czuć i nie widać go na twarzy. Współpracuje z wszystkimi moimi podkładami. Trochę trudno się go aplikuje tzn.trudno wydobyć z opakowania odpowiednią ilość, ale nie będę za to odejmowała gwiazdki, bo puder jest świetny. Zdecydowanie Polecam !! Używam tego produktu od: Od 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1 - go