Yves Rocher Boucles [Curls], Apres Shampooing Effet Ressort Odżywka do włosów kręconych z wyciągiem z baobabu

• 7 czerwca 2017 o 22:59
    Gdyby nie alkohol w składzie byłoby super
    Odżywka kosztowała ok 12 zł. Mam włosy lekko falowane, suche i bardzo podatne na plątanie, chciałam wypróbować coś do loków. Opakowanie to wąska miękka tuba w zielonym kolorze. Konsystecja podobna jak w przypadku kremu do rąk, biała. Zapach jest świeży i lekko słodki, roślinny, przypomina świeże liście i kwiaty. Skład jest dobry i w miarę naturalny, tylko jeden składnik mi się nie podoba, czyli alkohol izopropylowy- może wysuszać włosy dlatego nakładam ta odżywkę tylko na chwilę. Oczywiście nie ma mowy o regeneracji, ale doraźnie poprawia wygląd włosów, po niej moje fale są zdyscyplinowane, miękkie i błyszczące.
    Dosiek_
    24 maja 2017 o 13:31
    Idealna
    Mam włosy skłonne do fal, grube, gęste, koncówki skłonne do wysuszenia. Odżywka cudownie nawilża, podkreśla skręt, nadaje blask, nie obciąża. Konsystencja nie jest zbita, a opakowanie jest miękkie, więc odżywka łatwo się wydostaje.
  • 22 października 2016 o 7:19
    Noope.
    U mnie niestety nijak nie podreśla skrętu, a wręcz zauważalnie oblepia się na włosach. Być może jest skierowana do włosów bardziej kręconych niż moje (moje to właściwie fale, nie loki). Miło wspominam za to jej zapach, jest bardzo przyjemny. Zresztą jak w przypadku większości produktów YR
    natt98
    16 maja 2016 o 21:41
    Przecudowna!
    Ucieszyłam się,że znalazłam w końcu kosmetyk do kręconych włosów, Pomyślałam,że z podrkęcaniem kręconych włosów to ściema, ale po pierwszym użyciu byłam mile zaskoczona. Podkreślę, że ja jej nie spłukuję. Plusy + włosy ładnie skrecone, bardziej niż zwykle + nawilża + włosy po niej się nie puszą + łatwe rozczesywanie + są po niej miękkie włosy + dobra cena + przyjemny zapach Wady nie znalazłam :)
  • 27 kwietnia 2016 o 0:21
    fajna
    Co prawda nie mam kręconych włosów, ale lubią się zawijać w różne strony i czasem potrzebują nawilżenia, więc wybrałam tą odżywkę, stosuję ją raz na kilka dni. Włosy po niej są miękkie i mniej się elektryzują. Delikatny zapach. Podoba mi się, że jest w tubce. Wydajny produkt - nie trzeba dużo nakładać, żeby zobaczyć efekt.