Planeta Organica Afryka, Balsam do włosów farbowanych z olejem arganowym `Blask koloru`

Planeta Organica Africa Szampon do włosów farbowanych z Olejem Arganowym 250ml

• 30 października 2016 o 22:07
    Jedna z lepszych
    Bardzo dobra odżywka, dla mnie idealna, zawiera olej arganowy, który dobrze działa na moje włosy, po zastosowaniu jej są one świetnie nawilżone, wygładzone, odżywka wyraźnie poprawia ich kondycję i wygląd. Lekka formuła dobrze rozprowadza się na włosach, a po spłukaniu i wysuszeniu mogę tylko zachwycać się efektem. plusem również jest delikatny zapach, który nie męczy wrażliwych nosów. Odżywka ta to mój hit. Minusem jednak jest butelka, istny koszmarek, fakt, że kształt ma fajny, bo nie zajmuje zbyt dużo miejsca, ale plastik, z którego jest zrobiona, to koszmarek, niesamowicie twardy, ciężki, taki toporny i żeby wszystko wydobyć do końca, butelka musi stać " na głowie " no ale formuła jej jest dość rzadka więc na pewno sobie poradzimy z wydobyciem wszystkiego do końca. Polecam.
  • 5 marca 2016 o 18:53
    Naprawdę ciekawy balsam!
    Moje włosy są z natury cienkie, hennowane, falowane, w miarę zdrowe ale wciąż wypadają. Szampon w duecie z odżywką sprawdzil się na nich świetnie. Produkty są lekkie, a włosy po nich nawilżone, puszyste, ładnie błyszczące i ogólnie wyglądają naprawdę zdrowo. Zapach kosmetyku jest ok. nie pozostaje na włosach. Ożywka i szampon są tanie, co jest kolejnym lusem a skład jest naprawdę dobry. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: skończone jedno
  • 4 września 2014 o 17:54
    leciutka
    Bardzo chciałam kupić ten balsam ze względu na te dwie pozytywne opinie pode mną jednak niestety zawiodłam się;/ Odżywka miała być stworzona dla mnie niestety okazała się niewypałem :( Bardzoo lekka,kompletnie niedociąza,włosy latają na wszystkie strony.Opakowanie jest istnym koszarem! Bardzoo twarde,naprawdę trudno cokolwiek z butelki wycisnąć;/ Kilka pierwszych użyć w drugim O rzeczywiście zaliczyłabym na plus jednak solo wypada bardzo blado.Cena,zapach jak najbardziej ok niestety efekt przeciętny ;) Używam tego produktu od: 2 miesc. Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 26 czerwca 2014 o 12:27
    cudo!
    Najlepsza rosyjska odżywka jaką miałam okazję wypróbować. Cudownie wygładza włosy, nawilża, no i ten skład! Zakupiłam ją po udanej sesji z MM również z PO i nie zawiodłam się! Moim zdaniem Planeta Organica jest najlepszą spośród dostępnych w Polsce marek kosmetyków rosyjskich. Na pewno sięgnę po nią raz jeszcze. Może tym razem masło shea, awokado? Jedynym minusem jest opakowanie, z którego ciężko wydobyć produkt. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 13 marca 2014 o 11:19
    Wspaniale dociąża, wygładza, nawilża i skręca
    Moje falowane, suche z natury włosy kochają emolientową pielęgnację. Jakiś miesiąc temu skusiłam się na kupno nowości z planeta organica - afrykańskiego balsamu z olejem arganowym. Jestem zachwycona :) Skład: W składzie widzimy tradycyjnie mieszaninę wody z olejem arganowym, olejem z pestek moreli oraz ekstraktem z liści drzewa oliwnego. Dalej jest emolient i antystatyki. Skład jest piękny i bardzo emolientowy, idealny do wzbogacania proteinami (keratyna hydrolizowana, kolagen z elastyną) jak i humektantami (aloes, mocznik, nawilżacz cukrowy). Sama uwielbiam go wzbogacać :) Kiedy zależy mi na ładnym skręcie, dodaję proteiny, jeśli marzy mi się idealne nawilżenie - humektanty. Opakowanie, zapach, konsystencja: Prostokątna buteleczka, twarda, od początku dość ciężko wydobyć kosmetyk, moja stoi ciągle na głowie, wtedy jest dużo łatwiej. Zapach - przyjemny, ciężko mi go określić, ale ładny. Konsystencja niezbyt gęsta, są w niej takie jakby drobniutkie, białe grudeczki, maleńkie. Działanie: Uwielbiam! Dociążenie, blask, wygładzenie, nawilżenie, mięsistość, a kiedy stylizuję - świetny skręt. Nigdy mnie nie zawodzi, zawsze używam jej, kiedy chcę mieć ładne włosy :) Dawno żadna odżywka aż tak mnie nie zachwyciła. Nakładam niewiele i na maks. 30 minut, inaczej może obciążyć :) Bardzo polecam, zwłaszcza dla osób, które potrzebują dociążenia i zmagają się z puchem czy przesuszeniem - odżywka powinna spisać się świetnie :) W załącznikach zamieszczam zdjęcie włosów po użyciu odżywki: w wersji kręconej oraz prostej. Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1