Avon Perfect Kiss Lip Gloss (Błyszczyk `Idealny pocałunek`)

Mary_0
    9 grudnia 2014 o 11:12
    jest ok
    Mam odcień brzoskwiniowy "peach" Na początku zaznaczam, że nie lubię zbyt błyszczących błyszczyków, więc ten jest dla mnie ok OPAKOWANIE opakowanie jest niewielkie i dość estetyczne. Mieści się do każdej kosmetyczki. Pędzelek jest dość szeroki i pozwala szybko pomalować usta. Otwarcie nie obkleja się błyszczykiem i pozwala korzystać z błyszczyku z przyjemnością. WYDAJNOŚĆ konsystencja nie jest za rzadka, dzięki czemu błyszczyk jest naprawdę wydajny. Używam go ponad miesiąc i na pewno starczy mi na kolejne dwa DZIAŁANIE błyszczyk nie wysusza ust, co mnie bardzo zadowala :) Nie błyszczy zbyt mocno, ani nie zakleja ust. Kolor jest naturalny i podkreśla usta (zdjęcie). Niestety błyszczyk nie jest szczególnie trwały. Nie wytrzymuje spotkania z herbatą i zostawia ślady na kubkach / szklankach... PODSUMOWANIE + nie wysusza ust + nie skleja ust + ma naturalny kolor - małotrwały, zostawia ślady Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 17 lipca 2014 o 23:24
    całkiem dobry,ale szału nie zrobił..raczej nie kupiłabym drugi raz.
    Miałam kolor "peach"..peach cośtam .. Ładna dość intensywna lekko czerwona brzoskwinia ze złotymi drobinkami- tak ale tylko w opakowaniu. Na ustach był całkowicie bezbarwny z tymi lekko połyskującymi drobinkami. na plus: +nie wysuszał ust +nie spływał +dość długo wytrzymywał +nie klei się(włosy do niego tak ale wargi do siebie nie) na minus -delikatnie z nim sie obchodziłam leżał w kosmetyczce albo we własnej kieszonce torebki a po ok 3-4miesiacach pekło w zdłuż wieczko /zakrętka i przez to błyszczyk zaczał się okropnie wylewać i ciapać wszystko -wylewa się pod korek -lekko gorzki smak, im dłużej go używałam tym bardziej mi to przeszkadzało, pod koniec już okropnie ..ale ..to był mój jedyny błyszczyk i do tego upominek) podsumowanie: nie trwałe opakowanie, brak koloru ..po co producent proponuje kilka barw skoro jak podejrzewam wszystkie na ustach wyjdą jak bezbarwne, gorzki smak... nie na pewno bym go 2x nie kupiła...Ten okaz był uypominkiem od mojej mamy jeszcze na jesień ..zużyłam 2/3 pod koniec (2miesiace przy pękniętym wieczku) to już z bólem... Szału nie zrobił..nie polecam. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2/3 opakowania i poszedl do śmieci(opakowanie kiepskie)
  • 28 lutego 2014 o 17:17
    Dobry, ale z mankamentem
    PIERWSZE WRAŻENIE Błyszczyk kupiłam pod wpływem reklamy z Iriną Shayk i jej boskimi ustami, wybrałam dokładnie ten sam odcień, który miała na sobie - Boldly Red, który w rzeczywistości ma czerwono-pomarańczowy odcień. UŻYTKOWANIE Błyszczyk ma przyjemne dla oka opakowanie, choć po jakimś czasie lakier z zaczyna się ścierać z zakrętki. Niestety otrzymałam błyszczyk z defektem - na aplikatorze zdarł się meszek na ok 1/3 powierzchni całego aplikatora, przez co utrudnione miałam malowanie i nabierało się więcej błyszczyka niż to potrzebne. Błyszczyk jest bardzo gęsty, dobrze pokrywa usta, kolor jest dość ładny. Oczywiście lepi się, nie jest zbyt trwały, jednak mimo wszystko jest przyjemny. Jest niewydajny, po miesiącu korzystania sporadycznego zresztą, nie mam już połowy błyszczyka. OPINIA KOŃCOWA Błyszczyk jest nienajgorszy, na pewno pielęgnuje usta. Można polecić, jednak ja będę jeszcze szukać czegoś innego. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/2