Oriflame Giordani Gold, Invisible Touch Foundation (Lekki podkład do twarzy)

• 4 stycznia 2015 o 18:13
    dość dobry
    Produkt jak sama nazwa wskazuje po rozsmarowaniu jest niewidoczny, ujednolica koloryt cery, dla osób z cerą bez problemów będzie idealny, ponieważ krycie ma lekkie. Posiada także delikatny zapach. Całkiem przyzwoity kosmetyk. Używam tego produktu od: kiedyś używałam Ilość zużytych opakowań: jedno
    acotam
    16 kwietnia 2014 o 20:13
    wybrałam najjaśniejszy odcień
    Delikatny, nawilżający podkład, który kryje gdy nałoży się go nieco więcej. Nie tworzy efektu maski,buzia ładnie naturalnie i promiennie wygląda :) Kolor idealny. Mało wydajny. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jestem w trakcie pierwszego
  • 9 kwietnia 2014 o 15:37
    Porcelanowy
    Hej! Mam bardzo jasną, wręcz białą cerę bez skłonności do przetłuszczania się, pryszcze występują u mnie bardzo rzadko. 1. Do ewidentnych plusów podkładu należy zapach. Coś wspaniałego. 2. Niestety, jest za mało odcieni i kolor mojej skóry nie kwalifikuje się do żadnego z nich. 3. Porcelanowy po jakimś czasie ciemnieje i moja twarz wygląda różowa jak świnka. 4. Mimo wszystko twarz nadal wygląda całkiem świeżo. 5. Podkład jest niezwykle naturalny, ma lekką konsystencję. Myślę, że jedyną porą roku, w jaką mogłabym go stosować to lato, kiedy moja skóra troszkę zrobi się ciemniejsza. 6. Zero krycia. Naprawdę. Mogą go stosować tylko osoby o nieskazitelnej skórze. 7. Lekko wyrównuje koloryt twarzy, ale naprawdę, nic specjalnego. 8. Pompka to wielki plus. 9. Cena jest żałośnie śmieszna za tak kiepski produkt. 10. Wcale nie jest wydajny. Może się tak tylko wydawać ze względu na wygląd flakonika, lecz jeśli da się podkład pod światło, to można się dopatrzeć ile jeszcze zostało. I mocno się zdziwić. Negatywnie. Dlaczego nie kupiłabym tego podkładu ponownie? Podkład kupiłam za 30 zł, był to zamiennik innego, którego akurat nie było na składzie (dlatego tak niska cena), więc aż tak bardzo na tym mój portfel nie ucierpiał. Nie kupiłabym podkładu ponownie, dlatego że wolę sobie kupić dobry krem i da porównywalny efekt, a w dodatku nie będzie Tablicą Mendelejewa. Jak zobaczyłam jego prawdziwą cenę, to aż mnie zamurowało. Jak można dać ponad 60 zł za coś, co nie daje żadnego efektu?
  • 23 marca 2014 o 18:48
    Najlepiej dla nieskazitelnej cery.
    Plusy : * konsystencja * nie zapycha - cofam !!!! wlasnie wyskoczyly mi wulkaniki ropne, a na buzi mialam tylko ten podklad i krem codzienny, ktory w zyciu nie powodował takich niespodzianek!! * odcienie * zapach - swietny Minusy : * krycie zero - dla cer nieskazitelnych - producent mówi o tym, ale żeby aż tak ? Mieszam go razem z innym podkładem inaczej sie nie da.
  • 14 marca 2014 o 16:13
    Ideał.
    Nie ma dużo co mówić - cudo ! Od pewnego czasu moja cera ma swoje humorki... Szukałam podkładu który by nie podkreślał moich suchych skórek. I znalazłam ! Giordani Gold Invisible Touch (posiadam odcień: Porcelain) okazał się cudowny ! Plusy: + nie podkreśla suchych skórek, + jest lekki (nie czuje go wgl na twarzy), + sprawia że cera jest świetnie nawilżona, + cudownie wyrównuje koloryt skóry, + póki co bardzo wydajny, + zapach ! (pachnie bardzo świeżo) + nie ciemnieje na twarzy, + pięknie rozświetla (cera wygląda bardzo zdrowo, bez efektu "maski"), + cudownie się rozprowadza po twarzy, + odcienie (każdy znajdzie coś dla siebie), + przepiękny flakonik z genialną pompką ! Minusy: - średnie krycie (lecz dla mnie to nie problem, bo nie potrzebuję mocnego krycia) Polecam go bardzo :) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie zużycia 1 :)