Under Twenty Anti! Acne, Płyn micelarny o działaniu antybakteryjnym

• 14 lipca 2017 o 20:57
    Różowego Garniera nie przebił
    Ze zmywaniem kosmetyków Oriflame radzi sobie dobrze, gorzej jest w przypadku ściągania nim podkładu Revlonu. Szkoda, że nie można nim zmywać oczu. Ma delikatny zapach, podoba mi się w nim też to, że butelka jest przezroczysta, zatem widać ile kosmetyku nam jeszcze pozostało. Cenowo i jakościowo jednak różowy Garnier wygrywa.
    Wady:
    • nie można zmywać oczu, wysoka cena
  • 26 maja 2015 o 21:47
    słabo..
    Ten tonik kupiłam w promocji chyba w rossmanie, za 10 zł jeśli się nie mylę. Używałam go sporadycznie, od czasu do czasu i co się okazało, nie odpowiada mojej skórze. Zależało mi na czymś antybakteryjnym co mogłoby redukować wypryski na skórze, próbowałam dostrzec w tym toniku coś pozytywnego.. A więc do rzeczy :D Minusy: -pozostawia na cerze bardzo lepką, klejącą się warstwę -nie odpowiada mi zapach (ale to raczej indywidualna kwestia) -wcale nie redukuje wyprysków, ba! nawet jest ich więcej -nie zauważyłam żeby miał działanie typowo antybakteryjne, nie widziałam rezultatów -przy minimalnym kontakcie z oczami piecze i podrażnia A teraz może plusy :) +ładne, poręczne opakowanie +dość niska cena Próbowałam wiele razy próbować ten produkt w różnych okresach dla mojej skóry. Niestety, producent raczej nie wywiązał się z obietnic, więc produkt stoi nieużywany.. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 27 stycznia 2015 o 13:06
    Tragedia
    Kupiłam ten płyn niedawno i bardzo się rozczarowałam ! Wydałam 15 zł w błoto :/ ZALETY: +duże opakowanie +starczy na długo + przyjemny zapach WADY: -po nałożeniu na przemytą twarz pozostawia lepką warstwę - podrażnia skórę - wysoka cena Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 niecały
  • 23 stycznia 2015 o 16:39
    Może być
    Jak dla mnie, dla cery mieszanej ze skłonnościami do przesuszeń z cerą trochę trądzikowatą, może być. + dobrze zmywa + przyjemny zapach + nie przesusza + niska cena - nie nadaje się do oczu, bardzo szczypie i oczy strasznie pieką - niezbyt wydajny - dla mnie na minus, że po zmyciu makijażu, chociaż cera wydaje się bardzo czysta jest też bardzo naciągnięta przez chwilę, przez co czuję jakbym miała maskę Używam tego produktu od: Od niecałego miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 19 stycznia 2015 o 14:21
    Zdecydowanie nie dla mnie
    - słabo zmywa makijaż, a nie stosuję mocno kryjącego podkładu ani wodoodpornego tuszu - pozostawia lepką warstwę na skórze (sprawka gliceryny?) - nie likwiduje wyprysków - opakowanie poręczne, ale łatwe do uszkodzenia (pod koniec używania urwała się zatyczka) + wydajny (wystarczył na 2 miesiące) + nie podrażnia Nieraz przy używaniu tego produktu mówiłam: "Niech się już wreszcie skończy". Zdecydowanie po zmyciu makijażu lub przemywaniu skóry mam ochotę poczuć, że jest czysta, a nie tłusta i klejąca... Zwłaszcza, że zmycie tym płynem make upu zajmuje sporo. A i żadnych właściwości anty trądzikowych nie zauważyłam... Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie