Oriflame The ONE, Volume Blast Mascara Tusz do rzęs pogrubiający

• 29 marca 2020 o 15:11
    fajnie pogrubia rzęsy
    Niedawno miałam okazję używać tego tuszu. Fajnie pogrubia rzęsy co daje widoczny efekt. Rzęsy są wyraziste i pogrubione. Szczoteczka ma fajny kształt i dobrze aplikuje produkt na rzęsy. Niestety kosmetyk delikatnie kruszy się i zostaje na policzkach, ale nie jest to jakiś duży problem. Wystarczy delikatnie zmazać palcami i dalej można cieszyć się fajnym makijażem :)
    Zalety:
    • pogrubia rzęsy
    • wygodna szczoteczka
    • wydajny
    Wady:
    • delikatnie kruszy się
  • 20 marca 2020 o 11:13
    Naprawdę dobry produkt
    Tusz dostałam w prezencie, więc nie mogę się wypowiedzieć co do stosunku jakość/cena, niemniej jednak jestem nim bardzo pozytywnie zaskoczona. Z Oriflame miałam takie doświadczenia, że albo byłam bardzo zadowolona, albo zakup okazywał się totalną klapą. Podoba mi się szczoteczka, wygodnie mi się jej używa. Tusz pogrubia rzęsy i wydłuża je, ale z zachowaniem naturalnego efektu. Rzęsy nie są posklejane, co jest dużą zaletą. Jest trwały. Odpowiedni dla osób noszących soczewki kontaktowe. Z pewnością kupię go ponownie, jeśli będę mieć ku temu okazję.
    Zalety:
    • kształt szczoteczki
    • łatwość aplikacji
    • nie skleja rzęs
    • naturalny efekt
    • rzęsy pogrubione i wydłużone
    Wady:
    • mało finezyjne opakowanie
  • 28 lutego 2020 o 12:46
    Najlepszy tusz jaki mialam
    Bardzo chwale sobie ten tusz. Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Super pracuje się przy takiej szczoteczce ,nie skleja rzęs lecz je pięknie wydłuża i pogrubia. Produkt nie kruszy się. Trwałość jest raczej ok. Wydajność tuszu jest na plus.
    • Wydłuża ,pogrubia i podkręca rzęsy
    Renafff
    11 grudnia 2019 o 8:52
    bez efektu ,,wow"
    Tusz zakupiłam u konsultantki po promocyjnej cenie. Czy jestem z niego zadowolona? Nie do końca. Miałam większe oczekiwania względem niego, po tym co usłyszałam od koleżanki.... U mnie po prostu się nie sprawdził. Kolor intensywny, rzęsy minimalnie pogrubione i wydłużone jednakże spodziewałam się większego efektu...
  • 13 listopada 2019 o 13:37
    Wspaniały.
    Wspaniały!!! Jak go pierwszy raz otworzyłam to nie wierzyłam w to,że ten tusz zrobi na mnie takie wrażenie. Jak dla mnie rewelacja. Pięknie się rozprowadza, trwały: nie kruszy się i nie rozmazuje. Po nałożeniu kolejnych warstw daje efekt "sztucznych rzęs".
    Zalety:
    • Szczoteczka- niepozorna, a czyni cuda.