Giuliani Lichtena, Płyn myjący

LICHTENA Płyn myjący do ciała i twarzy 200ml

dodus89
    10 listopada 2014 o 11:06
    Świetny!
    Ma postać rzadkiego żelu, tworzy delikatną pianę. Zapach ma podobny do produktów typowych do pielęgnacji skóry dziecięcej, bardzo mi odpowiada. Jest faktycznie delikatnym produktem- nie podrażnia mojej wrażliwej cery. Dobrze oczyszcza skórę, oczywiście należy wziąć pod uwagę, że nie jest to produkt do demakijażu. Ja zawsze stosuję go rano, jak i po wieczornym demakijażu. Bardzo podoba mi się efekt miękkości, gładkości skóry tuż po zastosowaniu. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 - 200ml
    nensi12
    28 kwietnia 2014 o 15:39
    Jestem zadowolona
    Zalety : - dla dzieci i dorosłych - bardzo delikatny - testowany dermatologicznie - skuteczny - miły zapach - wydajny - wygodne opakowanie - lekko się pieni Wady : - cena Moja opinia : Dużo czytałam na temat tych kosmetyków ,większość opinii na ich temat była bardzo pozytywna ale nie bardzo wiedziałam czy to jest prawdą .Zaczęłam więc go testować i już po pierwszym umyciu twarzy mile sie zaskoczyłam .Zapach bardzo przyjemny ,unosił się w okolicy twarzy jakiś czas do tego bardzo miła i delikatna konsystencja płynu która po nałożeniu na twarz lekko się pieniła . Po kilku dniach używania tego produktu zaczęłam zauważać pierwsze zmiany na mojej twarzy . Pierwszym co zauważyłam było wygładzenie potem nawilżenie :) Bardzo jestem również zadowolona z tego że nie było żadnych skutków ubocznych typu alergia co po większości kosmetyków tego rodzaju objawia się u mnie już po pierwszym myciu bo mam skórę delikatną i skłonną do alergii . Córeczce również myłam tym delikatnym płynem buzię ,bo dlaczego nie skoro jest juz od pierwszych dni życia .Jej skora również bardzo dobrze zareagowała nawet była bardziej miękka . Polecam również inne produkty tej firmy szczególnie jeśli macie problemy z cerą ,trądzikiem czy zaczerwienieniami .Polecam :D Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego