Maybelline New York Affinitone, Pędzel do podkładu

• 23 czerwca 2017 o 17:20
    Na pewno nie do podkładu
    Podkład Affinitone to podkład, który kupowała przez długi okres czasu. Jedyny, który spełniał moje oczekiwania, choć to i tak nie był wymarzony efekt. Kiedy kupując podkład w drogerii Rossmann dodawano go do każdego zakupu bardzo się ucieszyłam. Jednak moja radość skończyła się od razu przy pierwszym użyciu owego pędzla. Pędzel jakościowo słaby, miałam wrażenie, że zaraz się rozleci. Włosie sztywne, sztuczne a do tego twarde. Robił nieestetyczne smugi. Nie dało nim się nałożyć nic...no prawie. Wykorzystałam go do nakładania maseczek. Chociaż w tej roli sprawdził się dobrze.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 13 grudnia 2016 o 19:29
    bez rewelacji
    Kupiłam go jakiś czas temu. Kosztował grosze, ok. 13 zł na allegro. Użyłam go dwa razy, umyłam i odłożyłam. Nie przypadł mi do gustu. Włosie strasznie twarde, dziwna rączka. Widać, że jest solidnie zrobiony, ale jak dla mnie mało wygodny. Może jeszcze się do niego przekonam.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 28 lipca 2015 o 21:18
    Całkiem dobry
    Plusy: +cena ok 7 zł tak po prostu kupiłam na allegro razem z innym produktem od jednego sprzedawcy +miękkie włosie +w każde zakamarki pędzel dojdzie Minusy: -wg mnie nie nadaje się do podkładów zbyt mocno płynnych -za mała rączka ja wolę większe Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
  • 9 kwietnia 2015 o 22:08
    Cudo!!
    Kupiłam ten pędzel na Allegro, ot tak- pod wpływem chwili. Gdy go dostałam, to sie załamałam...pomyslałam - bubel..twarde, sztuczne włosie..pewnie do niczego sie nie nada. Jakie było moje zaskoczenie następnego dnia gdy go użyłam. Najpierw nałożyłam korektor (Maybelline Anti Age) , a potem mój KWC Revlon Colorstay. I....bomba!!!! Jeszcze nigdy, przy żadnej metodzie nakładania podkładu i korektora nie uzyskałam tak wspaniałego efektu. Używam go nieprzerwanie od miesiąca, codziennie go myje i nic sie z nim nie dzieje. Jest poręczny, łatwo i szybko sie go czyści. Nie pochłania zbyt duzo produktu. Włosie twrde, szorstkawe, ale idealne dla mnie.Mój ideał :) Używam tego produktu od: Miesiaca Ilość zużytych opakowań: Pierwszy pędzel
    innciaa
    2 września 2014 o 17:58
    Bardzo dobrze się spisuje.
    Był w gratisie do zakupów marki Maybelline i myślę sobie, że jakieś badziewie dorzucają, po powrocie do domu byłam mega zaskoczona :) + dobrze sobie radzi z produktami marki Maybelline + to że jest twardy to dla mnie zaleta a nie wada + nie zmienił swojego kształtu znacząco - pół gwiazdki odejmuję za pojedyncze włoski które odpadły ( może 5 albo 6 ) i za to że napis się zmazuje xD