Avon Color, Splash Liquid Blush (Płynny róż)

mmusz
    11 sierpnia 2009 o 21:47
    Wspominam z sentymentem
    Miałam odcień "lilac" dawno, dawno temu... Powiem tak: byłam wtedy młoda i niedoświadczona kosmetykowo :) ale pamiętam że byłam z niego zadowolona, zużyłam całe opakowanie i chciałam zamówić następny ale go wycofali... Nakładałam go na podkład wykończony pudrem i otrzymywałam na mojej bladej twarzy delikatny, dziewczęcy rumieniec. Nie jestem wielbicielką avonu ale akurat ten kosmetyk przypadł mi do gustu. Nie wiem dlaczego takie kiepskie oceny... Wspominam go z sentymentem. Używam tego produktu od: używałam dawno temu Ilość zużytych opakowań:1
  • 19 kwietnia 2009 o 12:13
    okropieństwo!
    Miałam ten róż dawno temu jak tylko pojawił się w katalogu, kupiłam kolor bardziej różowy Minusy -niewygodnie się go wylewa z buteleczki, przez co dozuje się go za dużo -nie idzie go ładnie rozprowadzić -robi na twarzy plamy Plusów nie zauważyłam Używam tego produktu od:parę lat temu Ilość zużytych opakowań:parę razy użyłam i oddalam koleżance
    Sarine
    19 kwietnia 2009 o 12:07
    Tragedia...
    To najgorszy róż jaki miałam. Po pierwsze nałożony na policzki w ogóle nie daje efektu, nie widać jego koloru. Po drugie rozmazuje puder lub podkład i tworzą się smugi. Po trzecie z tubki niejednokrotnie wypływa zgyt duża jego ilość. Zdecydowanie jest za rzadki. Zapach chemiczny. Podsumowując, kosmetyk nie jest wart złotówki, to nie róż tylko płynne paskudztwo nie nadające się do makijażu. Używam tego produktu od:używałam dwa lata temu Ilość zużytych opakowań:1
  • 13 lipca 2008 o 21:51
    Ehh
    Popieram. Jestem konsultantką Avon i Oriflame. Z Avonu nic nie kupuję bo firma jest do niczego :( No tusze do rzęs mają niczego sobie. Reszta to bubel :/ Ten róż także ;] Używam tego produktu od:dwóch lat Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 2 lutego 2008 o 19:26
    bleeee
    Mam nadzieje że nie urażę swoja opinia nikogo - ani klientek ani konsultantek Avonu ale.. dla mnie jest to najgorsza firma produkująca kosmetyki.. Raz tylko trafiłam na kosmetyk który był w miarę dobry - jakiś balsam do ciała, reszta to straszne badziewie Być może zagorzale fanki Avonu powinny popróbować kosmetyków innych firm - wtedy zauważyłyby różnicę.. dość często jestem obdarowywana tymi kosmetykami (niestety) które i tak potem komuś oddaje - tak samo było z tym czymś co producent nazwał płynnym różem.. trochę mnie to śmieszy ale ten kto to wymyślił chyba pojęcia nie ma co to jest róż.. nie bardzo wiem jak mam ten produkt podsumować bo nie nadaje sie do niczego.. a do nakładania na twarz w szczególności.. Wylądował w koszu na śmieci. Używam tego produktu od: nie używam Ilość zużytych opakowań: zero