Eveline Cosmetics Argan & Goat`s Milk, Przeciwzmarszczkowy odżywczo - łagodzący krem na noc

• 5 maja 2017 o 20:32
    Trzecie opakowanie o czymś świadczy
    Lubię ten krem za cudowny słodki zapach :) Często do niego wracam bo ma bardzo gęstą treściwą konsystencje. Nie stosuje codziennie tylko wtedy gdy moja skóra jest bardzo przesuszona. Nie daje mocnego nawilżenia .Zostawia tłustą powłokę na skórze ale ja lubię go stosować na noc w celu zniwelowania suchych skórek. Działania przeciwzmarszczkowego nie oceniam bo w takowe nie wierze Mam go z inną szatą graficzną (pewnie stara wersja).Kupuję często w Biedronce za ok.10zł
    errola
    10 stycznia 2016 o 20:06
    nie dla mnie
    Niestety, ale u mnie się zupełnie nie sprawdził. Zupełnie nie nawilżał, nie odżywiał. Miałam wręcz wrażenie, że skóra na policzkach jest jeszcze bardziej ściągnięta. Krem przeznaczony jest do cery suchej, a ja mam mieszaną i nie sprawdził się. Po zastosowaniu peelingu było jeszcze gorzej. Miał cudowny zapach i tylko to mi się w nim podobało. Nie kupię więcej. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 pełnowymiarowe
  • 14 maja 2015 o 23:49
    Krem OK ale nie dla mnie
    Muszę przyznać, że krem jest wporządku tylko widocznie nie dla mnie. Nie sprawdził się jako mocno nawilżający - nadal miałam po nim suchą skórę, bardziej natłuszczał niż nawilżał i miałam po nim drobne wypryski co mi się prawie nigdy nie zdarza - więc musiałam mieć uczulenie na jakiś składnik :( Na plus super przyjemny zapach i to iż u mnie sprawdził się jako balsam do ciała :) idealny po goleniu - ukoi podrażnienia i nawilży skórę. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 24 czerwca 2014 o 19:25
    Uwielbiam ten waniliowy budyń na noc!
    Krem przeznaczony jest do cery suchej, a ja mam tłustą, mimo to używam go z powodzeniem i prawdziwą przyjemnością. Krem cudownie pachnie wanilią, kojąco i wyciszająco, zapach jest idealnie dobrany do kremu na noc, jestem nim całkowicie oczarowana. Krem ma postać trochę gęstego budyniu, to najlepiej oddaje jego konsystencję. Krem zawiera całe bogactwo cennych składników np. olej arganowy, kozie mleko, masło shea, kwas hialuronowy, betainę, d-panthenol, wit. E i nie zawiera parafiny (co dla mnie jest bardzo istotne). Bardzo szybko się wchłania, nie pozostawia widocznej warstwy na skórze, od razu buzia jest matowa i nawilżona. Drobne zmarszczki po miesiącu stosowania są płytsze i mniej widoczne. Krem widocznie nawilża skórę, poprawia jej stan, uelastycznia, łagodzi podrażnienia, odżywia. Krem zapakowany jest w złote, plastikowe opakowanie, nawet ładne, na pewno trwałe i estetyczne. Troszkę trzeba go poszukać w sklepach i trzeba dokładnie czytać opis na opakowaniu, ponieważ kremy z tej serii mało się różnią między sobą, łatwo go pomylić z zupełnie innym. Jestem nim zachwycona i na pewno go kupię! Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    jowisia
    31 maja 2014 o 12:38
    przyjemny
    Właśnie skończyłam opakowanie, używany był na noc, starczył na mniej więcej miesiąc stosowania na twarz i szyję. Krem, co dla mnie ważne, ma bardzo przyjemny zapach z serii słodkich i jadalnych, na myśl przywodzący mleko z miodem. Konsystencja półtłusta, bezproblemowo się rozprowadza, pozostawia bardzo niewielką tłustą powłoczkę, idealnie nadaje się na wiosenne i jesienne noce. Ładnie i fajnie nawilża, odżywia, wygładza. Nie uczula i nie podrażnia, wyrównuje koloryt. Moja buzia i ja jesteśmy zadowolone. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie