Oriflame Colour, Hydra Comfort Lipstick (Pomadka nawilżająca)

• 11 maja 2010 o 18:47
    Kiepsciutka
    Nie wiem co mnie znow podkusilo. Chyba kolor w katalogu - peach tempest - mial byc ciepla brzoskwinia, a jest chlodnym rozem, w dodatku z perlowym polyskiem, juz samo to stawia go na kiepskiej pozycji, ale dalej nie jest wcale lepiej. Nawilzenie jest bardzo slabe, moim zdaniem ta pomadka nie nawiza, ale wysusza usta. Jest nietrwala, zjada sie po paru minutach, ale przy jej licznych wadach to chyba nawet dobrze. Zapach chemiczny, nieprzyjemny. Opakowanie tandetne, plastikowe.Podobne szmniki mozna kupic w drogeriach za 5zl. Nie polecam. Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: 1
  • 18 grudnia 2009 o 21:42
    Bez rewelacji
    Nie urzekła mnie ta pomadka. Po pierwsze zapach: jest okrutny - chemiczny i męczący, po prostu śmierdzi. A dla mnie zapach w pomadce stanowi podstawę. Po drugie: nie trzyma się długo i mam wrażenie, że nie pokrywa ust jednolitym filmem - tylko robi cienie :( Opakowanie średnie - szybko starł się pasek z napisem firmy. Jedyne co mi się w niej bardzo podobało to odcień Sweet Lilac - delikatny, wpadają cy w jasny fiolet( lawendowy - jeżeli istnieje taki kolor;) ). Używam tego produktu od dawna. Ilość zużytych opakowań: 1.
  • 17 lutego 2008 o 7:54
    taka sobie tam
    Używałam powyższej ze 2-3 lata temu i nie pamiętam żebym miała w jej przypadku kłopoty z przesuszaniem ust,a te rzeczy zwykle zapamiętuję coby błędu kupna nie powtórzyć ;-) Taka sobie zwykła szmineczka, dość miękką konsystencję miała i wydajna nie była,ale za to miała śliczny,intensywny kolorek.Bajkowo wyglądała na ustach.Nie mam do niej większych zastrzeżeń. Nie kupię ponownie,bo wolę dolożyć i nabyć coś naprawdę porządnego. Używam tego produktu od:2-3 lata temu Ilość zużytych opakowań:1
    mirab
    16 lutego 2008 o 21:02
    Nie zachwyca
    Kupiłam ze względu na kolor. Owszem, ładny, ale tylko jak się nałożyło odrobinę pomadki i rozprowadziło palcem. W większych ilościach tandetnie perłowo błyszczał na ustach. Trwała, ale wysusza potwornie usta (po aplikacji czułam jakby mi się usta kurczyły i ściągały), więc jej się szybko pozbyłam z kosmetyczki. Za tą cenę są inne - zdecydowanie lepsze. Używam tego produktu od: kupiłam prawie rok temu Ilość zużytych opakowań: połowa jednego
  • 18 maja 2007 o 18:30
    Wysusza!
    Kupiłam ją za 4,90 w promocji dla konsultantek wraz z mleczkiem do ciała i biżuterią, dlatego nie uważam jej za stratę pieniędzy. Trafił mi się kolor berry satin, piękna czerwień przechodząca w bordo, delikatnie perłowa. Niestety szminka fatalnie wysusza usta. Kolor, choc głęboki, nakłada się bardzo nierównomiernie, zbiera się w załamaniach, zjada się nierówno. Niestety jest ona kiepska, a szkoda, bo kolor jest piękny. Na szczęście nowe serie szminek są DUŻO lepsze od tych poprzednich. Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie