Perfecta Slim Fit, Modelujące serum do biustu

Shawna
    26 sierpnia 2014 o 10:56
    Przeciętny
    Jestem posiadaczką dość sporego biustu, dlatego przykładam szczególną uwagę do jego pielęgnacji. Serum tego typu w codziennej pielęgnacji stawiam, więc na równi z kremem do twarzy czy płynem micelarnym. Muszę użyć. Oczywiście, że smaruję biust również zwykłym balsamem, jednak wolę kosmetyki stworzone jedynie do dekoltu. Serum kupiłam skuszona promocyjną ceną, niestety nie czytałam żadnych opinii przed zakupem - mea culpa. Serum jak większość tego typu produktów otrzymujemy z tubie. Podoba mi się, gdyż jest elegancka i w dodatku miękka, co ułatwia wydobywanie produktu. Serum ma bardzo ładny zapach, który utrzymuje się dość długo na skórze, więc bardzo fajnie. Konsystencja jakby mleczka czy lekkiego kremu, więc łatwo się je rozprowadza na ciele. Wchłania się również szybko, niestety po użyciu tylko przez chwilę czuć nawilżenie. Skóra jest miękka, delikatna ale cóż z tego jak szybko efekt znika. Skład - producent chwali się, że produkt zawiera ekstrakt z tajemniczego drzewa limbi. Niestety w Internecie nie znalazłam nic na temat tego wyciągu (jedynie na stronie producenta kosmetyku, ale szukałam potwierdzenia tych obietnic w bardziej wiarygodnych źródłach. Podobnie sprawa się ma wypełniacza tkankowego. Jeśli chodzi o skład to owe wyciągi znajdują się dopiero po silikonach. Gliceryna również. Także tą miękkość, wygładzenie i uczucie fajnej skóry fundują nam silikony. Niestety. Serum już nie kupię i tak się zastanawiam czy całkiem nie zrezygnować z tego typu produktów na rzecz olejów. Używam tego produktu od: maj 2014 Ilość zużytych opakowań: jedno 150ml
  • 17 maja 2014 o 19:26
    eee tam
    Zdecydowanie najgorsze serum do biustu jakie testowałam. Ładnie pachnie ale jest bardzo niewydajne z racji swojej rzadkiej wodnistej konsystencji.Bardzo szybko się wchłania i nie lepi się do ubrań oraz dość dobrze nawilża.Nie czuć ani napinania ani ujędnienia a o wypełnienie które np po kremie Avon zauważałam po 3 tygodniach regularnego stosowania absolutnie nie wyczuwam.Dla mnie słaby produkt Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 8 maja 2014 o 15:36
    Serum pielęgnujące biust, warte wypróbowania:)
    Kolejne już serum modelujące do biustu, które postanowiłam wypróbować:) Serum ma bardzo fajną konsystencję, pięknie pachnie, łatwo rozprowadza się na skórze i szybko wchłania nie pozostawiając po sobie tłustego filmu, nie brudzi bielizny. Nie uczula (przynajmniej tak było w moim przypadku), skóra po jego użyciu jest odżywiona, nawilżona, mięciutka i gładka:) Przy regularnym stosowaniu poprawia wygląd biustu->staje się on ujędrniony i napięty. Co do efektu push-up to nie liczyłabym na wiele -> to tylko krem:) ale mimo to efekt jaki daje przy częstym stosowaniu jest wystarczająco zadowalający. Serum jest bardzo wydajne używałam go dobrych kilka miesięcy:):) a do tego wygodne opakowanie, które ułatwia aplikację. Polecam, jak za taką cenę warto wypróbować. :):) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: właśnie skończyło mi się pierwsze