Nivea Vitamin Shake Acai & Wild Apple, Pomadka ochronna

• 20 kwietnia 2016 o 14:24
    Jest ok.
    Plusy: + ładnie nabłyszcza usta + ładnie pachnie + jest wydajna + nawilża dobrze usta przy ,,plusowej" temperaturze Minusy: - przy dużym mrozie nie zapewnia nawilżenia - nigdy jej nie kupuję bez promocji, gdyż uważam, że jej stała cena jest zbyt wysoka - nie utrzymuje się zbyt długo na ustach
    Drogeria Natura
  • 3 marca 2016 o 10:42
    Produkt typowo ochronny.
    Dobry produkt dla niewymagajacych, lecz szukajacych pomadku ochronnej przed wiatrem czy mrozem, poniewaz nie posiada wlasciwosci regenerujacych. Pieknie pachnie, wygodnie sie aplikuje, jest wydajna i latwo dostepna. Stosuje ja gdy moje usta sa w dobrej kondycji a chce je tylko uchronic przed szkodliwymi czynnikami. Pomadka delikatnie sie blyszczy a minimalna ilosc koloru sprawia, ze usta wygladaja na pelniejsze. Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
    foksy
    26 maja 2015 o 11:13
    Na lato lub dla niewymagających ust
    Pomadka jest poprawna. Ani dobra, ani zła. Ma bardzo ładny zapach. Nawilża, ale krótkotrwale. Pozostawia bardzo subtelny film na ustach, ja jednak lubie porządniejszą warstewkę, ale zaletą tego jest fakt, że jest przez to wydajna. Brak jej filtra, wiec nadaje się na lato w domu :) Ogólnie dla niewymagających ust polecam, bo używa się jej przyjemnie, jednak odżywienia i regeneracji od niej nie można oczekiwać. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 grudnia 2014 o 16:38
    Całkiem ok
    Nie mam \'problematycznych\' ust a pomadek Nivea używam od lat. Każdego sezonu wypatruję nowości, jeśli chodzi o zapachy i kolory produktu. Plusy: -cena i częste promocje -nadaje ładny kolor i nawilżenie Minusy: -na większe mrozy, na bardzo spierzchnięte usta raczej nie wystarczy, bądź trzeba by częściej aplikować produkt Używam tego produktu od: około 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: prawie jedno
  • 14 września 2014 o 20:49
    Niezła
    Kupiłam na przecenie w Rossmannie za 5,99zł. + nadaje ładny chłodny odcień nude w lekko różowo-fioletowej barwie na ustach w przeciwieństwie do tej z maliną i żurawiną + ładnie nabłyszcza wargi + ładnie pachnie + wydajna - nienawilża - szybko znika z ust - cena jak za taką jakość Na wiosnę - lato ujdzie, bo nie potrzeba ustom, aż takiego nawilżenia, ale na zimę odradzam:)) Używam tego produktu od: kilku tygodnii Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1