Trussardi Trussardi Jeans, Woman EDT

• 22 sierpnia 2013 o 0:21
    zamsz, lawenda, cytryna
    Jest piękny. Zabrzmię jak mały snob, trudno - Trussardi Jeans pachnie jak perfumy za pół tysiąca. Kojarzy mi się odrobinę z zapachem sklepu Massimo Dutti, choć tamten ma w sobie więcej zamszu, mniej ziół i cytrusów. Na mnie się nie rozwija, może stopniowo ociepla i "kobiecieje". Szkoda, że trwałość ma jak zapach za 50 złotych. Używam tego produktu od: 2003 Ilość zużytych opakowań: dwa
    Katefit
    19 lutego 2013 o 16:59
    cityWOMAN
    Zapach juz majacy 10lecie. Przynajmniej ja go znam juz 10lat. I faktycznie raz bardziej jest zielonym zapachem, raz bardziej slodkim-cieplym. Nowoczesny, jest taka piosenka ktora dobrze go opisze: W rytmie zachodów, w słowach kamieni W spojrzeniu ptaków, w mowie przestrzeni Rodzi się spokój - mówią, po jednym roku Leczą się myśli, mnie to nie bierze W świele przewodów, w cieniu sufitów W wietrze oddechów, w błocie napisów Rodzą się szajby małe i biedne Karmię się nimi i karmić się będę nie bierze mnie to ,jakas tam zielonosc trawy ktora niektore panie wyczuwaja, ten perfum jest miejski, slodko niepokojacy, MIASTOWA KOBIETA POCZUJE W NIM DOBRZE........CUDOWNIE ,moze nawet rozpalac zmysly. Zuzylam jakies 4 - 5 butelek w latach 2003-2005 ,a na wieczor byl Poeme. Jak ten zapach lubie i polecam wyprobowac bo warto Używam tego produktu od: 10lat Ilość zużytych opakowań: 4 - 5 razy po 75ml
  • 22 października 2011 o 15:33
    bleeee
    zapach zakurzony , spocony jak po wf-ie w szatni, mdły , nijaki , rozmyty zapach chemii , swietrzały proszek do prania i jakieś chwasty, robi mi się niedobrze kiedy go wącham. tragedia perfumiarstwa. wstydźcie się wy z trussardi, że wypuściliście takie paskudztwo.
    Karkki
    30 kwietnia 2011 o 18:32
    Jest OK
    Na każdym zachowuje się inaczej. I za to go lubię. Na mnie, na początku wyczuwalna jest jedynie lawenda, której w nim nie ma. Na szczęście szybko zanika, by rozpocząć "Odę do radosnej młodości". Orzeźwiający i niezobowiązujący cytrynowy aromat frezji gładko przechodzi w radosny, ciepły, otulający delikatną słodyczą heliotrop, o przepięknym waniliowym zapachu, połączony z białym piżmem. Używam go raczej do jeansów i skórzanej kurtki niż wizytowego kostiumu. Trwałość kilkugodzinna. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 2 x 75 ml
    LillyS
    11 kwietnia 2011 o 14:28
    Na każdym pachnie inaczej
    To dopiero zapach ;) Z tego, co czytam, na każdym pachnie inaczej. Początek ma dosyć jadowicie zielony, potem robi się lekko pudrowy. I kurcze, nic z tych rzeczy, o których pisały poprzedniczki - na moim nadgarstku jest jak delikatna mleczna czekolada z orzechami, za to na włosach jest zielona nutka, lekko pikantna, drzewno-orzechowa. Kosmos ;) I gdyby Jeans było mniej rozwodnione i mocniejsze, chciałabym może flachonik... niestety, odbieram je jako zbyt anemiczne, zbyt delikatne, mało pazurzaste... są zbyt eteryczne i delikatne. Edycja: no i polubiłam :) One nie tylko na każdym pachną inaczej, one pachną na mnie inaczej w różnych temperaturach i różnych dniach ;) Ostatnio miałam na sobie przez jakąś godzinę przede wszystkim zioła, a potem zioła znikły całkowicie i pojawiła się cudna łagodna słodycz :) Kupiłam flakonik. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: odlewka