Lancome Tonique Confort (Tonik do skóry suchej)

• 19 marca 2015 o 17:40
    Jest okej, ale są lepsze :)
    PLUSY : \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' +opakowanie +zapach +konsystencja +dostępność +nawilża MINUSY: \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' -nie dla cery naczynkowej, wrażliwej -otwór jest za duży i często wylewa się zbyt wiele -cena za wysoka jak na taki produkt, płaci się za markę Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 października 2014 o 15:44
    Średni
    Tonik dostałam w prezencie. Raczej nie jestem z niego zadowlona. Minusy: Szczypie mnie, jak dostanie się do oka to już koniec świata, bardzo boli. Plusy: pięknie pachnie, fajna konsystencja, skóra po nim jest miękka. Niestety pieczenie przekreśla ten kosmetyk u mnie. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    osis
    13 maja 2014 o 17:55
    Najlepszy tonik dla cery suchej
    Najlepszy tonik, jaki kiedykolwiek miałam. Przeznaczony do cery suchej. Po użyciu go, nie ma uczucia ściągnięcia i napięcia skóry twarzy - wręcz otula on skórę subtelnym woalem. Ładnie pachnie. Czerpie się przyjemność z używania go. Nigdy nie miałam po nim żadnym podrażnień. 100 % zadowolenia:) Czytam o nim negatywne komentarze z zaskoczeniem, ale jak każdy kosmetyk trzeba samemu przetestować i dopasować do własnych potrzeb. Zmieniam toniki, lecz do niego wiernie wracam. Jeśli chodzi o cenę - często jest w promocjach, więc radzę pytać się o takowe w Sephorze czy w Douglasie. Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 1 szt - 200ml, 4 szt. - 400ml
    adrift
    1 grudnia 2013 o 15:18
    Ulubiony
    Póki co jest to mój ulubiony tonik. Na plus: fajna konsystencja, dobrze nawilża i koi cerę, ładny zapach. Jest też całkiem wydajny. Mam bardzo wrażliwą cerę, a ten tonik jej pomaga. Używam go już trochę (na zmianę z innymi tonikami Lancome) i nie zanosi się abym go zmieniła. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 3 po 400 ml
  • 14 września 2013 o 17:55
    Cudo
    Dostalam ten tonik w promocji przy zakupie innych produktow Lancome i zakochalam sie od pierwszej aplikacji. Obecnie uzywam toniku do cery naczynkowej Lirene i dla odmiany postanowilam uzyc Lancome. Mimo ze tonik jest przeznaczony dla skory suchej, nie odczulam jakiegos znacznego obciazenia na mojej cerze (mieszana). Pierwszy tonik jakiego uzylam ktory nie sciagnal mi skory. Od godziny siedze i dotykam sie po twarzy jak glupia ;) Jest jedwabiscie gladka, miekka i cudnie pachnie. Maz patrzy na mnie jak na wariatke hehe. Napewno kupie kolejne opakowanie jak moje zapasy Lirene sie skoncza. Używam tego produktu od: dopiero co otworzylam Ilość zużytych opakowań: w trakcie probki 50 ml