Lierac Hydra - Chrono+, Rich Nourishing Cream - Hydration and Multi - Protection (Bogaty krem odżywczy do cery bardzo suchej)

Dana991
    24 lutego 2015 o 16:13
    Szału nie ma...
    Mimo tego, że ma gęstą, kremową konsystencję, ładny zapach i jest w miarę wydajny nie spełnia swojego podstawowego zadania: nie nawilża! Zakupiłam go po tym, jak skończył mi się jego "kuzyn" baume hydratante" i bardzo się rozczarowałam. Używam tego produktu od: przez 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
    Odylena
    7 maja 2014 o 14:02
    Świetny krem na noc.
    Na noc uwielbiam zafundować mojej buźce porcję porządnego nawilżenia i odżywienia - mój krem musi być treściwy. I trafiłam na całkiem fajny produkt, który z moją cerą normalną w kierunku mieszanej dogaduje się świetnie właśnie w porze nocnej :) <b>Konsystencja, formuła:</b> dość gęsty, lekko różowawy krem, troszkę tłusty, nie klejący się. <b>Zalety:</b> *genialna, dogłębna porcja nawilżenia *widocznie odżywia buźkę, zmiękcza buźkę *mimo, że jest dość ciężki i treściwy nie zapycha, nie powoduje zaskórników *dobrze się go rozprowadza *zapach bardzo intensywny, ale ja go lubię - ciut mydlany, trochę też jak jakieś eleganckie perfumy *dość wydajny *w składzie masło kakaowe, jojoba, ryż, małpia trawa (glon), róża, wiśnia piłkowana, migdały, proteiny pszenne *elegancki słoiczek w kolorze fuksji *dość łatwa dostępność *krem ma przyjemną formułę, nie lepi się na twarzy <b>Neutralnie:</b> *krem wchłania się dość powoli i pozostawia lekki, tłustawy film na cerze, ale kiedy używamy go na noc nie jest to problem <b>Wady:</b> *bardzo wysoka cena *raczej nie nadaje się na dzień ani pod makijaż (chyba, że do cery b.suchej) To zdecydowanie jest produkt luksusowy, ale również i skuteczny. Myślę, że do cery bardzo suchej może być wręcz leczniczy natomiast do każdego innego rodzaju cery będzie po prostu świetnym, głęboko nawilżającym i odżywczym kremem na noc. Polecam! Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek