Istituto Ganassini Rilastil Intensive, Stretch Mark Cream [Crema Smagliature] Krem na rozstępy

nattix
    13 kwietnia 2012 o 15:11
    Jestem na nie
    Niestety produkt się u mnie nie sprawdził. Stosowałam go na świeże rozstępy na biuście, dwa razy dziennie dokładnie wcierając. Efektów nie widzę. Zapach mi nie przeszkadzał, nawet wydawał mi się przyjemny. Konsystencja fatalna ze względu na bardzo długi czas wchłaniania. Wysoka cena, efekty mierne. Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 13 kwietnia 2004 o 7:54
    nigdy więcej!!!
    To zdecydowanie najgorszy z kremów na rozstępy jaki miałam a przetestowałam ich już sporo. :( Nieświadoma, na co się skazuję, kupiłam od razu dużą tubę. Już sam zapch tego produktu był wręcz odrzucający, okropny a w dodatku mazidło nijak nie chciało się wchłaniać! :( Wchłanianie trwało około 30 minut a i po tym czasie skóra nie byłą idealnie sucha i np. utrudniało to zakładanie obcisłych spodni, czy spódniczki (kleiła się!). :( Z radością obserwowałam, jak potężna tuba maleje w oczach, ponieważ oznaczało to coraz bliższy koniec mojej udręki - maź nie jest zbytnio wydajna a i efekty niewidoczne - krem nie tylko nie zapobiegł rozstępom na brzuchu, ale też nie usunął istniejących już na udach. :( Nigdy w życiu nie kupię żadnego preparatu na rozstępy tej firmy!