Avon Planet Spa, Amazonian Treasures, Nourishing Hair Mask Maska do włosów

• 20 lutego 2017 o 17:37
    Nawilza.
    Plusy: + nawilza + ujarzmia wlosy + dodaje miekkosci wlosom +wyglasza + ladnie pachnie + fajna duza tuba + kremowa konsystencja + dodaje blasku + wlosy po niej sa latwiejsze w roszczesywaniu Minusy: - niezbyt wydajna
    U konsultantki
  • 5 stycznia 2017 o 23:23
    Potrafi okiełznać
    Stosowałam tę maskę do włosów podczas lata, a potem stała u mnie na półce do okresu włączenia ogrzewania. Moje włosy zaczęły protestować i elektryzować się na potęgę, a ja zaczęłam zużywać wszelkie odżywki/maski jakie mam i to w sporych ilościach. Producent zwraca uwagę, że jak będziemy stosować tę maskę to włosy będą miękkie, gładkie, łatwe do rozczesania, a przede wszystkim ma chronić przed puszeniem się włosów. Niezależnie od tego czy była to zima czy lato to ta maska sprawdziła się na moich włosach. Skupię się jednak w tej recenzji na okresie zimowym, ponieważ tutaj jest trzykrotnie więcej problemu z moimi włosami niż podczas lata. Cały produkt zamknięty jest w wygodnej tubce, której nie trzeba rozcinać, by wydobyć produkt do końca, a oczywistą zaletą jest to, że otwarcie jest u dołu i cały produkt spływa do otwarcia. Konsystencja jest przyjemna i nie potrzeba dużych ilości, żeby rozprowadzić ją po całej długości włosów. Zapach jest typowo owocowy z domieszką słodkości, ale nie utrzymuje się w moim przypadku długo we włosach. Spłukuje się bardzo szybko i nie pozostawia po sobie żadnego śladu. Jeśli chodzi o działanie to przyznam szczerze, że to co opisuje producent sprawdziło się w większym lub mniejszym stopniu. Włosy były miękkie w dotyku, sypkie, a sypkość sprawia, że będą bardzo łatwo rozczesywać się. Najważniejsza dla mnie funkcja dotycząca puszenia się włosów sprawdziła się w 100%, bo podczas rozczesywania nie zauważyłam, żeby włosy zaczęły mi stawać dęba. Jednak czułam, że maska ta trochę za bardzo obciąża włosy jak jest tego produktu za dużo nałożone. Jednak to wszystko zależy od używanej ilości - byleby w granicy zdrowego rozsądku. Myślę, że jest to maska, która jest w stanie okiełznać moje kapryśne i elektryzujące się włosy, a za to ma u mnie dużego plusa.
  • 15 lipca 2016 o 10:59
    Dobra maska
    Bardzo podobał mi się zapach tej serii. Z tego też względu kupiłam tę maskę. Sprawdziła się. Wydajność w sumie średnia, ale jakość ok. Włosy się po niej dobrze rozczesywały. Konsystencja przyjemnie kremowa. Nawilża włosy.
  • 26 maja 2016 o 14:04
    Porządne nawilżenie
    Odżywkę dostałam w prezencie i jestem bardzo wdzięczna ofiarodawczyni. Moje włosy w końcu są nawilżone i pełne witalności. Nabrały blasku i objętości. Jak powiedział mój fryzjer, jestem fanką objętości (bez tapirowania) i dzięki tej odżywce ją osiągnęłam. Do gustu przypadł mi też zapach, kolor i konsystencja odżywki :) Mogę tylko dodać, że odżywki nie trzymam na włosach dłużej niż 3 minuty. Przetrzymanie w moim przypadku powoduje zbytnie obciążenie. Zdecydowanie mogę polecić ten produkt,
  • 10 listopada 2015 o 19:50
    Dla mnie jak zbawienie
    To już 6 opakownie tej wydajnej maski, które kupiłam. Dla moich włosów cieńkich, choć gęstych, zmęczonych farbowaniem, suszeniem i prostowaniem. Umiejętne nałożenie maski i pielęgnowanie włosów za jej pomocą jest rewelacyjną metodą na regenerację. Dodatkowo zapach - śliczny, włosy długo pachną acai. Osobiście polecam Używam tego produktu od: grudnia 2014 Ilość zużytych opakowań: 5 dużych tubek