Dr Irena Eris Provoke, 4 Eyeshadows Palette Cienie poczwórne

• 29 stycznia 2018 o 18:23
    niska jakość w wysokiej cenie
    uzawałam wielu palet z roznych półek cenowych i uważam, że ta paleta nadaje się co najwyżej do delikatnego dziennego konturowania oka. pigmentacja jest bardzo słaba, cienie się osypuja (na szeście ich jakośc jest tak niska, że prawie tego nie widac), a opakowanie chociaż estetyczne sprawia wrażenie jakby zostało wykonane z najnizszej jakości surowców. naprawdę: za taką cenę da się znaleźć coś lepszego. chyba wszystko inne okaze się lepsze. in plus: kosmetyk mnie nie uczulil.
    Zalety:
    • delikatny dla skory
    Wady:
    • osypywanie
    • aplikator
    • pigmentacja
    • blendowanie
  • 17 września 2017 o 9:14
    Zawiodłam się na mojej ulubionej marce kosmetycznej
    Ponieważ od lat jestem fanką produktów Dr Irena Eris, skorzystałam niedawno z promocji w Sephora i nabyłam paletkę 4 cieni do oczu. Szukałam od dawna czegoś w wersji nude (kupiłam 401), co nie będzie całkiem matowe i na pierwszy rzut oka, ta paletna spełniała wszystkie wymagania. Ładne kolory, w satynowym wykończeniu. Niestety paletka okazała się być kompletnym rozczarowaniem. Ciebie są bardzo ładne w paletce, ale bardzo słabo napigmentowane, nawet przy nakładaniu na mokro są prakrtcznie niewidoczne na oku. Co więcej cienie są potwornie sypkie, już lekkie muśnięcie pędzlem powoduje, że połowa cienia zamienia się w puder. To powoduje, że są kompletnie niewydajne, a na dodatek niewiarygodnie osypują się na twarz podczas nakładania. Ok, dość łatwo je strzepnąć dużym pędzlem spod oczu, ale przy ciemniejszym cieniu ryzykujemy rozmazanie do na podkładzie :( Nie mówiąc już o tym, że strasznie dużo się ich marnuje, a efekt na oku jest właściwie żaden. Z wielkim żalem daję Eris bardzo niską notę za ten produkt.
    Zalety:
    Wady:
    • Słaba pigmentacja, nie pomaga nawet nakładanie na mokro.
    • Rozsypują się w paletce po najlżejszym dotknięciu pędzlem.
    • Osypują się podczas nakładania.
    • Bardzo wysoka cena.
  • 14 czerwca 2016 o 8:46
    Totalne rozczarowanie
    Mam paletkę nr 401, opakowanie jest piękne i solidne, mimo że plastikowe, pędzelków oczywiście nie mam (straszne). Cienie w pudełku wyglądają super, przy dotknięciu są satynowe i kremowe, ale pigmentacja jest straszna - w sumie to można powiedzieć, że jej nie ma. Żeby cokolwiek było widać na powiece trzeba nałożyć naprawdę dużo, dużo produktu i wtedy też już to nie wygląda dobrze. Za taką cenę to porażka.
    Daisy32
    26 lutego 2016 o 7:53
    Dobre
    Dostalam te cienie w prezencie i ogolnie sa ladne.Sama paletka jest bardzo elegancka i posiada duze przejrzyste lusterko.Cienie sa ladne i posiadaja dwa aplikatory z czego jeden z pedzelkiem,ktory rzeczywiscie jest beznadziejny.Cienie bardzo dobrze sie naklada ale po calym dniu niestety wygladaja niezbyt ciekawie ale nie uczulaja jak niektore.Wedlug mnie minusem jest zbyt wysoka cena produktu.Ale ogolnie polecam Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    zusskap
    11 grudnia 2014 o 21:57
    Kupiłam te cienie...
    ale od początku. Jako 37 kobieta i matka 10miesięcznego dziecka, szukałam produktu do makijażu dziennego o delikatnej kolorystyce. Takiego, który podkreśli moje niebieskie oczy. Długo zastanawiałam się nad zakupem tych cieni... przede wszystkim z powodu CENY. W końcu nadażyła się okazja podczas promocji w Rossmanie, 2 w cenie jednego. Zakupiłam paletkę nr 401. I jestem z niej zadowolona. Bardzo się cieszę, że cienie nie mają dużo złotych czy perłowych drobinek, tak jak Eveline Quattro. Są delikatnie satynowe. Na mojej tłustej powiece bez bazy, trzymają się 5 godzin. Jedyne do czego muszę się przyczepić to: 1. pędzelek - koszmar. Marka Eris moglaby postarać się o lepszy. Wychodzi z niego włosie, jest giętki przy aplikacji. Nalożenie cieni odbywa się więc za pomocą palców lub pędzelków profesjonalnych. 2. cena - mogłaby być niższa. 70zł to zbyt dużo za takie cienie. Ogólnie cienie uważam za dobre, jeśli oczekujemy dziennego, lekkiego i naturalnego makijażu. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego