Dermedic Angio Expert

• 26 marca 2012 o 1:57
    Świetny!
    Plusy: + faktycznie spełnia swoje zadanie jeśli chodzi o naczynka- dzieki niemu zniknęły mi naczynka z którymi chodziłam już od kilku lat! i już myślałam że będę musiała robić jakiś zabieg laserowy czy coś, na szczęście obyło się bez tego, jestem bardzo mile zaskoczona działaniem tego kremu, a muszę dodać że wcześniej stosowałam krem z Pharmaceris i nie zdziałał NIC Minusy: - jest bardzo gęsty, dlatego nakładam go tylko na miejsca podatne na zaczerwienienia i pękanie naczynek, natomiast w pozostałych częściach twarzy nakładam inny - rzadszy krem. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 4 standardowe
    Biała
    2 listopada 2011 o 13:57
    I znowu przerost formy nad treścią
    A mianowicie przerost ceny nad zawartością, krem jakiś taki nijaki, w zasadzie nic nie robi, nic nie pomaga na naczynka, nie nawilża, ni ema fajnej konsystencji, "czuć" kiepską jakość , powinie kosztować z 6 - 8 zł ale dla mnei nałożenie takiej ceny to zwykłe oszustwo, no cóż, sporóbowałam i mnie nie zachęcil:/ Używam tego produktu od: 3 miesiące ? Ilość zużytych opakowań: nie całe 1
    Tusio
    10 września 2011 o 21:14
    krzywdy nie zrobil
    krem dostalam i postanowilam wyprobowac, ale nie kupilabym go. u mnie nie wywolal zadnych niepokojacych zmian, nie uczulil, nie podraznil, nie zapchal (mam cere normalna). stosowalam na noc: rano budzilam sie z "uspokojona" twarza. zalety: szybkie wchlanianie i przyzwoite nawilzenie. wady: okropna konsystencja!!! mialam wrazenie, jak gdyby w tej tubce znajdowal sie KLEJ, a nie krem. nakladanie tej dziwnej mazi na buzie nie dostarczalo najprzyjemniejszych doznan... nie wroce, ale moze komus bedzie pasowac. Używam tego produktu od: sierpnia Ilość zużytych opakowań: jedno cale
  • 1 stycznia 2009 o 23:28
    raczej nie.
    Krem zostawia na twarzy dziwną, tłustą warstwę, czułam się, jakbym miała maskę na twarzy. Wałkuje się okrutnie. Kupiłam prawie rok temu, użyłam parę razy i krem leży w koszyku - nie mam serca go wyrzucić, ale nie mam serca go nakładać na twarz. Aha, zapycha, więc cerom mieszanym nie polecam. Używam tego produktu od: ... Ilość zużytych opakowań: rozpoczete jedno.
  • 28 listopada 2008 o 22:04
    uczulil
    mam mieszane uczucia. poczatkowo podobal mi sie zapach-intensywny, ale teraz bardzo mnie drazni. za kazdym razem po nalozeniu troche piecze. konsystencja kremu tez nie jest dla mnie ok - zbyt gesty, ciezko sie rozsmarowuje. dlugo sie wchlania. co do efektow to w sumie nie widze - poza tym ze nie pojawiaja sie nowe pajaczki :) co jest dobrym znakiem. moja buzie za malo nawilza teraz (choc we wrzesniu lepiej sie spisywal). mam cere dosc kaprysna-bardzo mieszana (silnie sucha), Używam tego produktu od:konca wrzesnia br Ilość zużytych opakowań:koncze pierwsze opak krem mnie uczulil. smarowalam nim tylko policzki i brode, bo tam mam popekane naczynka i mialam cala czerowna, podrazniona wlasnie w tych miejscach. nie moglam nawet dotknac twarzy. o myciu czy smarowaniu czymkolwiek nie wspomne. dr dermatolog stwierdzila, ze to krem mi to zrobil i musze od tamtej pory myc twarz olejem z nasion lnu i smarowac sterdydami. dwa dni nie smarowalam nim twarzy (ani niczym innym, nie smarowalam buzi tez cortinefem) i buzka sie wyraznie uspokoila. nidgy wiecej!