Lovely Pastel Green Eyeliner (Pastelowo - zielony eyeliner)

• 21 października 2016 o 16:30
    Średniak
    Kupiłam ten eyeliner w Rossmanie w promocji -49%, więc kosztował naprawdę grosze. Nie mam do niego wiekszych zastrzeżeń, oprócz tego, że mógłby być trwalszy. Mam tłustą cerę, więc u mnie zależnie od temperatury i wilgotności powietrza wygląda dobrze od 4 do 6-7 godzin, więc szału nie ma. Kolor jest intensywny i prawie taki sam jak kolor opakowania, może ciut bardziej zielony. Plusy: +cena +wygodny pędzelek +dobrze maluje, wystarczy jedno pociągnięcie +nie rozmazuje się +łatwy do zmycia Minusy: -nie jest zbyt trwały (po kilku godzinach zaczyna się kruszyć) Tak czy tak uważam, że jak za tę cenę to dobry nabytek.
  • 10 lipca 2014 o 23:47
    ciekawy
    Kupiłam ten eyeliner, bo taka zieleń chodziła za mną od 2 czy 3 lat, wtedy nigdzie nie mogłam znaleźć takiego koloru, same ciemne albo neonowe. W końcu się poddałam, aż pewnego dnia snułam się po Rossmannie i nagle w oczy wpadło mi to. Za wiele nie myślałam, chwyciłam i kupiłam. Eyeliner ma niezłą konsystencję. Da się nim zrobić ładne kreski. Krycie - średnie, dla lepszego efektu można zaaplikować dwie warstwy. Niestety nie przypadł mi do gustu, głównie ze względu na kolor - dokładnie taki jak chciałam, ale efekt na moich oczach nie jest już taki, jaki widziałam oczyma wyobraźni. Za to spodobał się mojej mamie na tyle, że sama kupiła identyczny. Patrząc na nią, uważam że ma przyzwoitą trwałość - maluje się przed wyjściem do pracy, po przyjściu kreski są grzecznie na miejscu i to w całości. Trzeba też przyznać, że mama nie jest ekspertem w malowaniu kresek, a wychodzą jej ładne, więc obsługa pędzelka też nie może być skomplikowana nawet dla niezbyt doświadczonej osoby.
    zanka69
    10 lipca 2014 o 12:30
    Genialny i oryginalny eyeliner
    Zaczynając od koloru który jest genialny, kończąc na cenie moge powiedziec tylko jedno. TAK, TAK TAK!!! genialny po prostu, zakochałam się w tym kolorze który jest idealny dla osób odważnych na lato. jedynym minusem jest to, że trzeba go nałożyć 2 warstwy i opakowanie nie chce stać... ale mimo wszystko za te cene warto!! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie w trakcie
    Oniu
    8 lipca 2014 o 20:36
    Idealny na imprezy, na których chcę się rzucać w oczy
    Plusy: + Zdecydowanie kolor! Oryginalny i przepiękny! + Cena! Znajome mi nie wierzyły, że mam go za ok. 8zł! + Aplikator! Mój ulubiony pędzelek do linerów. Ciesze się, że jest maczany, a nie gotowiec w mazaczku. Minusy: - Może trafiłam wadliwy egzemplarz, ale odbija mi się zielona smuga przy załamaniu. - Chciałabym by było więcej kolorów do wyboru! Ale to może tez podchodzić pod zaletę, bo to znaczy, ze jest super i chciałabym mieć takich jak ten więcej! Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: niecałą jedną
  • 20 czerwca 2014 o 20:46
    cudowny
    Zakochałam się w tym cudeńku pierwszego dnia! Kolor jest mega przepiękny, ale musimy pociągnąć dwa razy, żeby był wyraźny!!! Ale moje drogie dla takiego efektu warto. Nie można być nie zauważonym z taką kreską na oku :-) Wg mnie kolor - ta piękna zieleń podchodzi pod neon. Pięknie wygląda na oku, ładnie wydobywa kolor oczu i mega podbija tęczówkę. Kosmetyk bardzo długo wytrzymuje na powiece, szybciutko zasycha - nie ma więc mowy o odbiciu czy rozmazaniu. Pędzelek zwykły cienki, prosty. Maluje mi się nim ok;-) Jestem mega zadowolona, używam od kilku tygodniu i jeszcze go mam, ale zmieniła się jego konsystencja;/ za to odejmuje pół gwiazdki. Mimo to, używam go w najlepsze! Za taką cenę i Dla takiego looku warto kupić sobie takie oczne mazidełko... z chęcią poczekam na więcej kolorów;-) od razu kupuję wszystkie! :-D Polecam wszystkim, którzy lubią się bawić i eksperymentować z makijażem;-) wg mnie spodoba się Wam... Boję się go tak zachwalać... bo najczęściej jak coś jest dobre to zaraz producent to psuje swoimi ulepszeniami ;/ Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego